Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može li neko od kolega da mi da par informacija.
Interesuje me razmak između rupa na zadnjem točku (centar rupe) kod MTZ 50/52. Ima 8 šrafova/rupa. Koliki je prečnik centralnog otvora i koliko je rastojanje od centra jednog do centra drugog otvora za šraf ali popreko.
Da li pašu točkovi od 82?
1025 je vanjska oko 205 bila. Sa duplima je bio 315 cm. Ali razmak izmedju tockova 6 cm samo moze se ugrubo sracunatiJel neko merio širinu 1221 ili 1221.3 sa duplim zadnjim točkovima 18.4 r38?
Prosiris tanjuracu na 34 diska i eto. A nece faliti ni snage za vuciOnda se neću upuštati u tu igranku.Mislio sam da ako dupli tockovi mogu služiti i u tanjiranju uljem u tu investiciju.Sa širinom od 315cm nema šanse da tanjiraca od 3.2m pokrije trag.Da ih koristim samo za proletne pripremu a da stoje cele godine nema smisla.
Kupio kolega danas,dobra stvar...
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Kod Enderica u NS 11.000 komad i kugla 600din.Koliko je platio poluge i gde je uzeo?
Jesu ja kada sam kupovao bio je jedan ko lutka prva boja garaziran milina ga bilo videti kao iz fabrike li deda ga bio zacepio muski nije hteo ni evra da skine cenu.Ali nije se dugo ni vrteo u oglasima.A skoro je bio jedan 97g. crveni i imao je onu finu hidrauliku sa strane kada sam pitao coveka kaze da je fabricki kao ta fina hidraulika u njemu.Da li su rađeni ti crveni rusevi 97 godine?