MTZ Belarus

Rus je rus, ali povrat je povrat, pa makar i za Case Turkey Aga:osmeh:

Bog te kao da sam na ispitivanju, to je moja licna stvar, koliko je placen, odakle mi i kome cu prodati je moja licna stvar.
Izgleda se vas par odmah uhvatilo za sverc i trgovinu.
Mozda mi puno trosi, mozda se cale nije nauvio posle IMTa, mozda mi je visok ... a vi se odmah za trgovinu uhvatili i sverc, znate i ko sta kupuje i za koliko prodaje.

Maticu rekli smo sta se kaze u Somboru ostaje u Somboru, a ti op u bebu sve da kazes.

E nek' si im kazao....
icon_fU.gif

http://poljoinfo.com/showthread.php?109-Oranje&p=1317669&viewfull=1#post1317669

- - - - - - - - - -

Posto u temi oranje nisam dobio odgovor mislim da se moderatori nece ljutiti sto sam ovde prebacio u temu MTZ posto se ipak radi o MTZ traktoru!Evo kako kod mene izgleda kacenje toplinka,pa ako neko moze da mi kaze dali se ovde moze ugraditi taj ublazivac ili kako se vec zove na koji se kaci toplink!

- - - - - - - - - -

Posto u temi oranje nisam dobio odgovor mislim da se moderatori nece ljutiti sto sam ovde prebacio u temu MTZ posto se ipak radi o MTZ traktoru!Evo kako kod mene izgleda kacenje toplinka,pa ako neko moze da mi kaze dali se ovde moze ugraditi taj ublazivac ili kako se vec zove na koji se kaci toplink!

Evo sta tu treba da dodje,nema razlog da ne moze da se stavi
Screenshot_20171217-171536.png

Evo sta tu treba da dodje,nema razlog da ne moze da se stavi
Screenshot_20171217-171536.png

E odlicno mene su svi ubedjivali tu gde stoji sraf sa oznakom 66 da tu treba da ima neku rupu udubljenje u kucistu i da tu kao federira nemam pojma ni ja sta pa zato ne moze kao kod mene da se nakaci taj deo ali sad definitivno kupujem i kacim ga,a moguce da ima i vise modela ali nema veze bitno je da sam konacno dosao do pravog odgovora!Kolega Aca:ppozdrav:

Ima li neke razlike u radu ako drale to namontira? Posto nema polugice a predpostavljam ni pozicioni regulator? Ok dobice sigurno da topling moze stelovati po rupama i to je to..

U radu ne toliko koliko u transportu ima jer je to ujedno i ublazivac udara kada se vozi po neravnom putu,a masina nazad okacena..

Meni je oko te regulacije sve raskupusano,i taj sraf sto ima iza oprugu sam poprilici stegao,a sta mi znaci u transportu kad ga zabravim na šapi..

to u transportu ništa neznači jer ga tada vuče tj. čupa napolje i tada udara u tu maticu pa se ponaša kao da je fiksno,opruga radi na sabijanje tj kada je priključak spušten tada amortizuje udare preko toplinga

- - - - - - - - - -

jel smem ja da nesto kazem ukratko,posto nemas pozicioni regulator samo dzaba trosis tastaturu i spremas se na dodatne troskove koji nicemu nevode,samo teraj tako i zaboravi na sva ova pitanja......

Ma ja ajde da ga kompletiram i da bude sve po taman ali sto kazes na MTZ 52 super isto tog pozicionera nije bilo i orali smo sa njim preko 15god.tako nikad nista nije puklo ili se slomilo.Ma ne bi ja ni sada mnogo tome pridodavao znacaja nego jedan komsija video da nemam taj pozicioner i napao kako ce mi polomiti te uske i da bez toga ne sme da se ore i tako dalje!Inace na sajmu sam bio gledao kod nekog sto je prodavao delove za MTZ-a pozicioner je bio 50 evra nije neka cifra!

Nije tvoj traktor jedini sa jednom rupom za topling,svi ti modeli koji su izasli bez pozicionog su takvi,kod tih traktora se radi sa ruckama pored volana i to je tako,pozdravi komsiju i recimu da stavi katalizator i da neprica sto nezna,ti kad bih hteo i da ubacis pozicioni to bi te kostalo ko sv.Peru kajgana,tu bi ti trebao pozicioni,nosac pozicionog,dve polugice koje idu na konzolu pozadi,kardan za upravljanje pozicionim i sve propratne poluge do kabine(koje bi tesko nasao),creva da se nakacis na pritisak ulja i povrat,onda pozadi bi morao da menjas kompletnu onu konzolu sa slike gde prolazi saraf,pa saraf,pa opruga ,pa ta konzola sa tri rupe itd....imao bi trosak do besvesti i tek bi onda shvatio da nisi nista dobio,samo ti pici tako i nesekiraj se,nema sta ti da ga kompletiras jer je on fabricki kompletiran kako je predvidjeno za njega,samo ti obrati paznju da ima goriva u rezervaru i gas......::traktor1::

Ja sam živno od kad sam prebacio na poluge pored volana a taj pozicioni stoji na traktoru ako nekom bude jednog dana zatrebao meni sigurno ne...Stalno je upuštao plug rasipač teže priključke ovi iz AP menjaj pozicioni,jaču pumpu,pomoćne cilindre to košta jbt ali sva sreća kolege sa foruma izašle u susret i sad mi stoji tj rusu ko mladom pastuvu kad vidi ždrebicu:haha:

Ja sam živno od kad sam prebacio na poluge pored volana a taj pozicioni stoji na traktoru ako nekom bude jednog dana zatrebao meni sigurno ne...Stalno je upuštao plug rasipač teže priključke ovi iz AP menjaj pozicioni,jaču pumpu,pomoćne cilindre to košta jbt ali sva sreća kolege sa foruma izašle u susret i sad mi stoji tj rusu ko mladom pastuvu kad vidi ždrebicu:haha:
Nadam se da me ono pivo jos ceka... :p

Sent from mTalk

A jel ima tu nekog štelovanja ako taj pozicioni regulator ne radi kako treba kod mene samo diže i spušta izmedju ne reaguje uopšte ono kad se stavi na keca,dvojku trebao bi da malo podigne prvu brazdu medjutim ništa.

Nazad
Vrh