Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po slikama izgleda bas ocuvan, da li je stvarno u takvom stanju?Pa nez sta te bas interesuje.
Ulje u prednjoj vuci kuciste-most i jedna sunka promenjeni, ostala i druga sunka kad uhvatim vremena, ulje u vazdusnom filteru pormenjeno a ulosci oprani odmascivacem, filter hidraulika nov i ulje hidraulika novo, filtere goriva i ulja nisam ni odvrtao to mi ostaje pred prolecnu sezonu da se uradi, druk lezaj nikad pipnut i hvala na savetu to ce biti uradjeno ovih dana.Glavni bolcnovi nemaju lufta, to je provereno cim je stigao kuci, ulje u menjacu polako s to menjanje. Sto se palice tice to je rukotvorina pokojnog vlasnika i ne moras mu se poklanjati kad ubacujes u devetu jako prakticno resenje. Rebrasta guma izvucena zbog miki mausa koji su krenuli u goste ovih dana.NA tako treba derane, sad jedan pregled ulja po prednjoj vuči (grbavi most) pa i zamena ulja u njemu, ulje u vazdušnom filteru i saće promenuti, filter hidraulika,filter goriva promenuti i očistiti filter sa sitom sa druge strane, srednje kućište prednje vuče doliti ulje, podmazati druk ležaj i ostale mazalice, proveriti koliko je zajedena bolcna klipa hidraulika (promenuti po potrebi), ulje u menjaču (promenuti) pošto verujem da ovo što sam sve nabrojao nije rađeno kod bivšeg gazde i tako dalje i tako bliže.
Onu palicu (birač brzina) menjača okreni ka sebi a ne od sebe i onu rebrastu zaštitnu gumu oko volana zavuci pod kontrolnu tablu.
Letos staklara u Pancevu bila puna rusa koji idu na drugi kontinent.@Danger ne znam da su presli na ove masine.
Slavinu za vodu kupis kuglastu (kao za dvoriste) od 1/2" i stavis je spolja pre ulaska u kabinu.Nemoj se truditi onu unutrasnju rusku da menjas.Ulje u prednjoj vuci kuciste-most i jedna sunka promenjeni, ostala i druga sunka kad uhvatim vremena, ulje u vazdusnom filteru pormenjeno a ulosci oprani odmascivacem, filter hidraulika nov i ulje hidraulika novo, filtere goriva i ulja nisam ni odvrtao to mi ostaje pred prolecnu sezonu da se uradi, druk lezaj nikad pipnut i hvala na savetu to ce biti uradjeno ovih dana.Glavni bolcnovi nemaju lufta, to je provereno cim je stigao kuci, ulje u menjacu polako s to menjanje. Sto se palice tice to je rukotvorina pokojnog vlasnika i ne moras mu se poklanjati kad ubacujes u devetu jako prakticno resenje. Rebrasta guma izvucena zbog miki mausa koji su krenuli u goste ovih dana.
Ostaje za prolece jos filtere kabine gore nove i neku dobru slavinicu vode za radijator posto ova pusta i uvek greje.
Hvala na savetima.
@biber
Ciji je to traktor, ne mogu da provalim po dvoristu ko je vlasnik?
Sto se masina tice kod njega je sve kao juce iz fabrike da je izaslo ako si vidjao na oglasima Imt 5136 kod Corica onaj ili 577 sa dve zmajevke to su njegovi covek je stvarno pedantan.Po slikama izgleda bas ocuvan, da li je stvarno u takvom stanju?
To i jeste u planu, ove ruske su malo nepouzdane.Slavinu za vodu kupis kuglastu (kao za dvoriste) od 1/2" i stavis je spolja pre ulaska u kabinu.Nemoj se truditi onu unutrasnju rusku da menjas.
Sigurno je zavrsio ubrzani kurs kod Manjevica. Kad kupujes cena je napucana, a kad prodajes bas realna, brat bratu.
To sto si vidis samo sediste je do tebe, da si pazljivije citao video bi i koliko je placen i sta je sve ulozeno u njega. Ja sam pogodio dobar traktor za mene, a ako neko resi da isto kupi dobar i pouzdan traktor ja cu ga prodati.Kolega prijatelju pa koliko si ti platio taj traktor kad si ga kupio?I šta si sve uložio u njega od tad osim sedišta?Ti si divanio kako su cene rusa napucane a i ti pucaš dobro e sad šta ćeš pogoditi to je pitanje...
Kolega prijatelju pa koliko si ti platio taj traktor kad si ga kupio?I šta si sve uložio u njega od tad osim sedišta?Ti si divanio kako su cene rusa napucane a i ti pucaš dobro e sad šta ćeš pogoditi to je pitanje...
Bog te kao da sam na ispitivanju, to je moja licna stvar, koliko je placen, odakle mi i kome cu prodati je moja licna stvar.Sve je to u redu ali činilo mi se da tražiš traktor za sebe kao i da si ga sredio za sebe,pa se pitam što bi ga prodavao ako si ga sredisim ako ti nije plan da se baviš trgovinom?
Bog te kao da sam na ispitivanju, to je moja licna stvar, koliko je placen, odakle mi i kome cu prodati je moja licna stvar.
Izgleda se vas par odmah uhvatilo za sverc i trgovinu.
Mozda mi puno trosi, mozda se cale nije nauvio posle IMTa, mozda mi je visok ... a vi se odmah za trgovinu uhvatili i sverc, znate i ko sta kupuje i za koliko prodaje.
Maticu rekli smo sta se kaze u Somboru ostaje u Somboru, a ti op u bebu sve da kazes.