Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hidraulika 892 vs 1025? Da li ce 892 moci da radi sa obrtacem a da ne odlazi pumpa, klip i tome slicno svake sezone? Uzeo bi Lemkena europal5 3br resetkasta daska.
Kolege Bojcetic i danger moje pitanje se na vas odnosilo mozda me niste razumeli ili 952 rm nije vredan razmatranja? Pitam posto i sam imam dilemu.
https://www.youtube.com/watch?v=o1sQdqVXKL0Na 892 vise ne stavljaju klip hidraulike od 110-125 mm vec od 100 mm isti kao na 820 stim sto povecavaju pritisak ulja u hidraulicnom sistemu.To je sranje od resenja s kojim treba zaboraviti na obrtac plug bez onih dodatnih klipova sto opet nosi svoje probleme.
@Mims
Ako je ravan most mozemo divaniti Ipak bi pre 1025 nekako 15ks vise i nijansu tezi traktor znaci. Kod nas 892 ore sa 3 brazde ali imam osecaj da ovi sa 1025 idu brze i da taj traktor vise "grize" od 892.
Ok hvala puno mi znace iskustva kolega koji imaju iskustva sa mtz traktorima. Inace sam letos malo tanjirao sa 952 rm kod druga i ostavio je lep utisak na mene
@Mims
Ako je ravan most mozemo divaniti Ipak bi pre 1025 nekako 15ks vise i nijansu tezi traktor znaci. Kod nas 892 ore sa 3 brazde ali imam osecaj da ovi sa 1025 idu brze i da taj traktor vise "grize" od 892.
Ja da uzimam traktor uzeo bih 82 mala kabina.