daner
Član
snaga ce rasti a obrtni momenat opadatiZar neće snaga opasti preko 2000obrt?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
snaga ce rasti a obrtni momenat opadatiZar neće snaga opasti preko 2000obrt?
Koje ulje ide u hidrauliku od mtz-a?Tanjiraca mi curila na jednom crevu nisam ni video i prosulo mi par litara na ono prozorce gledam doslo do minimuma!
To je od prestezanja...ja sam sa obe strane stavio gumene podloske+ silikon crveni i cuti vec 9 godina...Meni je to prozorce isto curkalo i otac isekao od pleksiglasa i napravio novo ispustio nekih 2-3l ulja i ponovo ga posle dosuo inace prozorce je puklo po crti za obelezavanje.
Sklopovi su original beloruski od 892. Što se tiče prskalica u bloku koje hlade cilindre to ovde ne postoji . Naravno nije loše da ih ima zbog dodatnog hladjenja ali mislim da u našim meteo uslovima to zaista nije toliko neophodno jer uglavnom teške radove radimo u jesen kada nisu previsoke spoljne temperature. Projektovani su da rade od -50 - + 50 stepeni. Majstori kažu da neće biti problema, i smetnji u radu već su uradili jako puno ugradnji i ljudi su zadovoljni. Takodje, potrebno je sipati i ekstra kvalitetno ulje zbog manjih otpora trenja i boljeg hladjenja.Ciji si sklop ugradio Dragane?ako mozes uslikaj kutiju...