ne razumem te bas najboljeMoze..ja sam menjao vratila prosle godine i semeninge u istom trosku,opruge i to kuciste su bili ok..jedino dobro drzi bocni reduktor da ne odu prsri na nogama������
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne razumem te bas najboljeMoze..ja sam menjao vratila prosle godine i semeninge u istom trosku,opruge i to kuciste su bili ok..jedino dobro drzi bocni reduktor da ne odu prsri na nogama������
Imas li broj telefona od prodavnice, dali salju brezom postom?U Banatskom Karlovcu, tu mi je bilo najblize.
Imas li broj telefona od prodavnice, dali salju brezom postom?
ok. Hvala ti punoEj nemam broj ja kad mi nesto treba odem i kupim al videcu da nabavim pa cu ti poslati.
Bas tako...raditi nocu pod xenonima i led bukvalno kao po danu,a skala od punjenja alternatora pod svim svetlima jedva da se malo pomeri...To pravi dan od noći.
Razlika izmedju ovih najlonskih (desno) i ovih iz "sky line"-a..a razlika u ceni 200din po komadu...
Sent from mTalk