R
rad78
Guest
Na koju foru rade ovi digitalni pokazivači km odakle dobijaju impuls i koliko je to tačno kod njih , koliko lažu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 1221 imam neki problem, radi se o sledecem, kad krecem sa nekom masinom u njivi (nebitno koja) ne mogu da krenem iz mesta, tj mogu al pod jako velikim gasom, a kad se krecem i spustam masinu onda to nekako i ide, primetio sam i sledece da u zadnje vreme kad kutiviram i vozim na nekih 1700-1800 obrataja, i dam gas traktor nece da povuce tj nece u obrtaje treba mu minut dok dodje na 2200, ranije je to bilo u par sekundi... Pre neki dan zavrsim jednu njivu i ostavim ga radi u leru, radio lepo i odjedno samo mu obrtaji padnu samo sto se ne ugasi, kao kad nestaje goriva, posle toga sednem isturiram u mestu sve ok... Imam osecaj kao da traktor ne dobija dovoljno goriva, kao da ga nesto gusi, menjan je filter goriva, talozna casa tj ono sito je cisto, ostalo je danas da se proveri u rezervaru ili na slavinama valjda ima neko sito ili sta vec, da nije tu zaprljano... I primetili smo da ono crevo sto ide od rezervara do talozne case, kad ga skinemo jako slabo curi gorivo a majstor kaze da treba tu bas da curi! Samo da napomenem da traktor lepo radi, na pola kljuca pali, ne trosi ulje, nema dima... Ako je neko imao neki slican problem ili sumnja na nesto nek napise... Ja javljam sta je bio problem! Hvala
Zna li neko koje su mere za štelovanje žabica kvačila na MTZ 82 ? Ako je neko štelovao sa dimenzijom neka napiše kako.
Ja prošle godine muku mučio u njivi, ide, ide pa stane ,baš na kraju ulice jedan dan stne na sred raskrsnice I komšija uskoči u pomoć baš iz tog creva smo izvadili kao neku sluz,od tada ide bez problema.Na 1221 imam neki problem, radi se o sledecem, kad krecem sa nekom masinom u njivi (nebitno koja) ne mogu da krenem iz mesta, tj mogu al pod jako velikim gasom, a kad se krecem i spustam masinu onda to nekako i ide, primetio sam i sledece da u zadnje vreme kad kutiviram i vozim na nekih 1700-1800 obrataja, i dam gas traktor nece da povuce tj nece u obrtaje treba mu minut dok dodje na 2200, ranije je to bilo u par sekundi... Pre neki dan zavrsim jednu njivu i ostavim ga radi u leru, radio lepo i odjedno samo mu obrtaji padnu samo sto se ne ugasi, kao kad nestaje goriva, posle toga sednem isturiram u mestu sve ok... Imam osecaj kao da traktor ne dobija dovoljno goriva, kao da ga nesto gusi, menjan je filter goriva, talozna casa tj ono sito je cisto, ostalo je danas da se proveri u rezervaru ili na slavinama valjda ima neko sito ili sta vec, da nije tu zaprljano... I primetili smo da ono crevo sto ide od rezervara do talozne case, kad ga skinemo jako slabo curi gorivo a majstor kaze da treba tu bas da curi! Samo da napomenem da traktor lepo radi, na pola kljuca pali, ne trosi ulje, nema dima... Ako je neko imao neki slican problem ili sumnja na nesto nek napise... Ja javljam sta je bio problem! Hvala