milanche87
Član
Da li je neko ugradjivao dodatne klipove pozadi na hidraulici, na belarusa 820? da li je podizna moc veca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko ugradjivao dodatne klipove pozadi na hidraulici, na belarusa 820? da li je podizna moc veca?
Nosi spremac od 1800kg bez zakljucavanja poluga i po 20-25km asvaltom/zemljom, strucka, ali ne popusta .
Dize jako malo sporije. Ranije je dizao za oko 6 sekundi do kraja a sada sa pomocnim klipovima diza za oko 7 sekundi. Na primer, ne okrecem se nazad kada spremam kada izlazim na leniju, samo pocnem da dizem i ne okrecem se, digne bez problema sto se toga tice. Dodjes pocnes da ulazis u njivu. pocnes da spustas i spusti za cas. Ti pomocni klipovi su jednosmerni. Da ima ojacana ramena, sve se kupuje u sklopu toga.
Evo ovde mozete da vidite sliku kako izgleda, a ako neko moze neka prepravi da se slika vidi na forumu bez linka ja ne mogu, stalno izadje da je slika ostecena i ne prikazuje je.
Hvala unapred http://www.upslike.net/image/A8z5k
Koji je to spremac od 1800kg koji nosi 820?
Moj 820 nosi imt 3.70 i rau mamuta 4.5m
- - - - - - - - - -
Imt 3.70 neznam koliko je težak ali mislim da nema 1000god