Tuznim pricama nikad kraja! Ali kad kupujete delove na najlonu maltene mozete da napisete i roman.Kako je sve pocelo ? SVAKO od nas hoce da nesto ustedi,e sipak,u ovoj epizodi tesko.Sklopovi i ostali delovi za generalnu placeni oko 250 eura(skupo mi bilo u prodavnici),potroseno bar 50 litara d2 za razradjivanje motora i jos dva menjanja ulja za nekih 150 r/h. E sad obratite paznju!!! Posle 7o sati puko jedan klip,dobro sam prosao nista nije osteceno,sta cemo da radimo-pa da vratimo onaj stari samo ce da dobije nove karike i ode on da ore dalje.150 rh-opet beli dim iz auspuha -e sad vise nema smisla skidamo glavu i pocinjemoiz pocetka
sada je u pitanju klip pod rednim brojem 3 vide se i otisci od ventila
Nastavljamo sa cerupanjem i stizemo do bolcni,obratite paznju na stepen ostecenja ja to jos nisam vide

d 4 caure 3 su se okrenule (nije se okrenula jedino na onom starom sto smo ga ubacili na 70 rh) Kpm iz zrenjanina presovao i razbusivao caure i opec ce.
Korak 15789 odlazimo u prodavnicu po nove sklopove i ostale delove dal sam kupio neki kvalitet neznam ali su zato naj skuplji.
Moram priznati da na oko lepo izgledaju
Nisam stigao da ih premerim ali mi nece biti tesko sutra.E sad malo matematike - sta je ovde jeftino za odrzavanje 100 + eura po rupi i to bez obrade radilice
Kosuljice vracene cekamo klipnjace
pogledajte dno klipa vidi se pukotina