MONTOYA
Član
kako se kreće cena testeri stihl 044 u osrednjem stanju?
koliko je to star model i koliko ima KS?

koliko je to star model i koliko ima KS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne znam da li si dobro razumeo..pa i taj alat je isto za ručno oštrenje,samo još mnogo bolje, jer u isto vreme oštriš zub i skidaš babu..znači,oba zuba nivelišeš paralelno..mozes da nabavis ako imas nekog u austriji vrlo lako,ja ga imam ali mogu da ti kazem iz prve ruke da mi nije od nikakve pomocilakse je rucno...
nasteluj karburator,tj.sraf L kojim se podesava mali broj obrtaja,jer kad nije podesen testera ne radi pravilno u svim polozajima.A to sto testera "ubrza"ka d ostaje bez goriva je zbog viska vazduha u smesi,tj.manjka benzina.Taj sraf kada budes stelovao prvo ocisti filter za vazduh i zagrej motor jedno 5 min.i okreci ga levo-desno dok ne nadjes najveci obrtaj,onda lagano vrati toliko da se lanac zaustavi.Fino podesavanje praznog hoda odradi sa srafom T,i uvek je isprobaj kako radi u svim polozajima i ako treba ponovi postupak ponovo
Da li si razmišljao da lanac odneseš u neki servis ili prodavnicu Stihl obično svi imaju oštrilice i naoštre mašinski za oko 200 d i bude super
nasteluj karburator,tj.sraf L kojim se podesava mali broj obrtaja,jer kad nije podesen testera ne radi pravilno u svim polozajima.A to sto testera "ubrza"ka d ostaje bez goriva je zbog viska vazduha u smesi,tj.manjka benzina.Taj sraf kada budes stelovao prvo ocisti filter za vazduh i zagrej motor jedno 5 min.i okreci ga levo-desno dok ne nadjes najveci obrtaj,onda lagano vrati toliko da se lanac zaustavi.Fino podesavanje praznog hoda odradi sa srafom T,i uvek je isprobaj kako radi u svim polozajima i ako treba ponovi postupak ponovo

i u isto vreme okrećem taj (L) šraf..ili onako (bez gasa),dok je na leru 
  okrećem  (L) šraf levo-desno dok ne krene da se okreće i dok ne osetim gde mu je maximalna brzina..i onda polako iz tog smera okrećem u kontra smeru,dok se lanac ne zaustavi?? Znači,samo ne kapiram da li držim gas do daske ili ga ne držim uopšte, dok okrećem (L) šraf?? ...mada je logično da ne držim gas uopšte, dok okrećem (L) šraf..