MONTOYA
Član
kako se kreće cena testeri stihl 044 u osrednjem stanju?
koliko je to star model i koliko ima KS?
koliko je to star model i koliko ima KS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne znam da li si dobro razumeo..pa i taj alat je isto za ručno oštrenje,samo još mnogo bolje, jer u isto vreme oštriš zub i skidaš babu..znači,oba zuba nivelišeš paralelno..mozes da nabavis ako imas nekog u austriji vrlo lako,ja ga imam ali mogu da ti kazem iz prve ruke da mi nije od nikakve pomoci lakse je rucno...
nasteluj karburator,tj.sraf L kojim se podesava mali broj obrtaja,jer kad nije podesen testera ne radi pravilno u svim polozajima.A to sto testera "ubrza"ka d ostaje bez goriva je zbog viska vazduha u smesi,tj.manjka benzina.Taj sraf kada budes stelovao prvo ocisti filter za vazduh i zagrej motor jedno 5 min.i okreci ga levo-desno dok ne nadjes najveci obrtaj,onda lagano vrati toliko da se lanac zaustavi.Fino podesavanje praznog hoda odradi sa srafom T,i uvek je isprobaj kako radi u svim polozajima i ako treba ponovi postupak ponovo
Da li si razmišljao da lanac odneseš u neki servis ili prodavnicu Stihl obično svi imaju oštrilice i naoštre mašinski za oko 200 d i bude super
nasteluj karburator,tj.sraf L kojim se podesava mali broj obrtaja,jer kad nije podesen testera ne radi pravilno u svim polozajima.A to sto testera "ubrza"ka d ostaje bez goriva je zbog viska vazduha u smesi,tj.manjka benzina.Taj sraf kada budes stelovao prvo ocisti filter za vazduh i zagrej motor jedno 5 min.i okreci ga levo-desno dok ne nadjes najveci obrtaj,onda lagano vrati toliko da se lanac zaustavi.Fino podesavanje praznog hoda odradi sa srafom T,i uvek je isprobaj kako radi u svim polozajima i ako treba ponovi postupak ponovo