S 

Sumadinac-Gruzanin
Guest
A sta rade kad im trupac pritegne mac ? Kako ga izvuku iz onolikog trupca?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
malo sale odoh u off ...... pa nula ispred ili pozadi vidna razlikaMONTOYA je napisao(la):kakva je razlika između 029 i 290 modela

crni gruja je napisao(la):malo sale odoh u off ...... pa nula ispred ili pozadi vidna razlikaMONTOYA je napisao(la):kakva je razlika između 029 i 290 modela![]()
![]()
![]()
![]()
 Sve je isto, stariji modeli su nosili oznake 029, 038 ili ko šti je moj stihl 044, a od pre par godina su ih preimenovali u 290, 380 i 440..... U suštini su isti, jedino se malo razlikuju u izgledu...
North ARMY je napisao(la):Sad sam se cuo sa caletom kupio jos jednu motorku kao nasa Stihl 009.
50e placena u dobrom stanju samo je klip zaribao jer je covek sipao cist benzin,a na nasoj paljenje "probija" i karburator preliva pa ce imati jednu za rezervu.
Meni se cini da je malo puno platio ??![]()
 samo veci cekic 

ti Dulemajstor ti se sigurno razumes u masine pa ces nekako u kraj sa tom pumpom(verovotno puzni prenonik ako ga ima)ili je direktno vezana za radilicu.Bilo kako bilo,sa takvim masinama kao sa jeftinim brusilicama i busilicama imas par komada pa kombinujes sa jedne na drugu ali po meni nije to to.Bolje uzeti nekog bar vilagera,nego prokletog zuto-romskog plastikanera pa mu robijati.Sve u svemu mi na njemu!!!