DULEmajstor
Član
Ja imam delove za dolmar 112 . Ako ti treba nesto za njega javi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):ovo je polovna testera 90-to godište ali veoma malo radila sad ste me zbunili za oznaku čini mi se da je 361
Upravo. Inace ja danas svratio kod lokalnog dilera Husqvarne. Cene su bas kao sto smo naveli. Neke modele ima na lageru a svi mogu da se poruce i stizu u roku od dva dana.dejan 351 je napisao(la):moguce da je ta oznaka jer je to stariji model,posto nije xp onda nema vise 4-4,1ks.Testere sa oznakom xp su mocne testere koje sirovu snagu dobijaju iz broja obrtaja,sto znaci veliki obtraj velika snaga,dok kod drugih modela snaga dolazi iz zapremine cilindra i hoda klipa,tako da su nesto slabiji,ali imaju siri opseg snage,tj.i na malim i srednjim bzinama i samim tim su nesto dugovecnije,dok Shtil uglavno radi sa motorima velike"turaze".Pa sad kome sta treba i ko sta voli...
dejan 351 je napisao(la):ljudi,ovo ne staje ,imam drva jos za 3 sata