Kupio danas mac za testeru,imam prsten lancanika nov na lageru pa kad stigne na red nov lanac montiram na njih...cini mi se da dosta seta levo desno lanac sto ako ne gresim za tanja drva ne smeta puno ali za deblja druga prica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
AGM 5400 skroz pristojna testera za smešne pare kod mene je isekla sigurno preko 100 kubika drva za 3-4 godine koliko je kod mene. Nije za forsiranje ali završava posao itekako.Ženi se sviđa.
Uzela ujutru, i ostavila uveče..
![]()
A i dobro je došla.
Primetio sam da kada se radi sa dve testere, bude duplo brže.
![]()
Šalu na stranu,
prošle godine mojom greškom naleglo drvo na auspuh i pokrivili se zavrtnji. Verovatno stradali i navoji na stublini, pošto su ih reparirali u servisu.
Vidim da je na modelu 350 inače mana to što se ti zavrtnji hoće olabaviti tokom rada. A od kada su reparirani navoji, to se dešava i češće.
Pa sam danas, kao i obično proverio i dotegao, a bolje da nisam.
Posle toga su se toliko olabavili, da je jedan čak i ispao.
Našao ga jesam, ali sam morao dotezati svakih desetak minuta, čini mi se. I to me je baš usporilo.
Zanimljivo da se lepo pritegnu do kraja, ali ne drže dugo.
Promenio se i zvuk na auspuhu.
Moraću videti o čemu se radi.
Svakako, dobro je došla još jedna testera.
Kako radi? Pa.. nema lep rezak zvuk kao Husqvarna.
Tako se i oseća pod rukom, tako i seče.
Nekako grubo, rekao bih.
I sporije.
Ali, i nisam zamišljao drugačije. Što bi se onda reklo - ispunila očekivanja.
Bila je od pomoći, to je najbitnije.
Taj zadatak joj je i bio dodeljen.
Za koji dan, idemo dalje. Tek smo na trećini.
Jaka smesa,na karburatoru po malo zavijaj H sraf dok ne dobijes sta trebaProblem sa dolmar 115 na punom gasu trokira ,nema dovoljno snage i vraca benzin u filter,ima li ko iskustva?
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
To sam prvo probao al ne vredi ,vraca on gorivo na filter i na malom gasu verovatno je problem membrana ili iglicaJaka smesa,na karburatoru po malo zavijaj H sraf dok ne dobijes sta treba
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока