Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svima!
Pazario MS-180 za 240e.
3 rezervoara potrosila, samo sam povremeno davao gas do trecine. Povremeno je i gasio na 5-6 minuta da se ohladi...
Jos kod prvog rezervoara na auspuhu se pojavilo malo crnog ulja koje se u tankom mlazu slivalo niz njega,
e sad, nije to neka kolicina, ali ne znam da li je normalno.
Mesavinu sam pravio od euro premium benzina i originalnog Stilovog ulja...
ako ulje izlazi iz otvora i merili sam protok,onda nema neke filozofije vec da nesto nije u redu sa macem (zaprljan otvor i kanali,mehanicki ostecen!Imam stihl 029, imam problema sa podmazivanje lanca i maca. Nosio sam je u nekoliko servisa i nista. Sve je provereno, pumpa ulja, puz, merili su pritisak ulja. Probali su je bez maca i lanca i izbacuje ulje kao luda. Kad je ostavim posle neko vreme ipod nje je lokva ulja. Jedan od servisera mi je reko da je mac problem pa reko da pitam i vas sta vi mislite?
pa sad ili si lose postavio deblo,pa gusi kad prodje pola precnika stabla,ili nema snage za tu duzinu maca...koja je testera i koliki je mac?Danas sam sekao svez jasen jedan po jedan posto nikad do sad nisam sekao testerom. E sad pitanje:kod malo debljih mi se gusila testera,benzin u ml pomesan,sipano ulje za lance i trudio sam se da tako postavim drva da ne pritiskaju mac. Gde gresim? Gledao sam na youtube-u da seku mnogo mnogo deblja stabla negde i ceo mac ulazi bez problema
druze,imam i ja istu testeru i mogu ti reći da se vrlo lako napune kanali na maču,odn. dosta često moram da ga čistim... a iako to radim,stalno imam utisak da mi je lanac nekako 'suv',ipak kad proverim da li lanac 'baca' ulje,jbg,sve je ok i kad istrosim rezervoar goriva i istrosim i rezervoar ulja (dobro ok,mozda ostane par milimetra na dnu)...Ako je tako i kod tebe,ne brini se puno ,nego daj joj da radi!Imam stihl 029, imam problema sa podmazivanje lanca i maca. Nosio sam je u nekoliko servisa i nista. Sve je provereno, pumpa ulja, puz, merili su pritisak ulja. Probali su je bez maca i lanca i izbacuje ulje kao luda. Kad je ostavim posle neko vreme ipod nje je lokva ulja. Jedan od servisera mi je reko da je mac problem pa reko da pitam i vas sta vi mislite?
Ako covek kaze da je podmazivanje normalno u radu ali kad ugasi testeru i ostavi je neko vreme, posle toga nadje lokvu ulja ispod nje, zasto mislis da je problem u macu?ako ulje izlazi iz otvora i merili sam protok,onda nema neke filozofije vec da nesto nije u redu sa macem (zaprljan otvor i kanali,mehanicki ostecen!