kinez
Član
ja sam prosle godine imao prilike da radim sa stihl 088 i mac od mislim da 99 ili 101 zub mnogo teze zavrti taj lanac na prazno nego od 42zuba i to se bas primeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I mene ovo interesuje.Da li neko zna da li ima kod nas da se kupi i gde??jel neko radio sa ovim macevima i ostracima lanca
Pozdrav kolege forumasi. Citajuci ove postove setio sam se da imam jednu motorku davno donetu iz Danske a koja je potrosila mozda 10-15 l goriva i ulja ,to je Meqn-losh PRO MAK 46 ako se ne varam koja mi stoji godinama. Jedini problem kod nje je pumpica za ulje otkazala jer je jedan letnji dan na +35 celo popodne rezala kladu precnika cca1 metar bez stajanja dodaj benzin i rezi. Dotle je super radila poslove za koje je predvidjena ovo je ocito bio preveliki zalogaj za nju. Interesuje me dali negde postoji taj deo da se kupi ili ako ne sta bi se moglo od nje preurediti da bude pogonski motor, npr moj stric je nekada davno napravio pentu od motorke i td.
imate da kupite na Od igle do lokomotive a i oni salju aksom..I mene ovo interesuje.Da li neko zna da li ima kod nas da se kupi i gde??
El znas mozda kolko je bio para?imalo ranije da se kupi u bozevac dijamantski lanci ali ostrac nisam video
e ja sam na ovo mislio ok mozda nisi shvatio ali nema veze...Normalno da će mu trebati više vremena da okrene ceo krug, ali to ne znači da će se sporije kretati tj da će brzina rezanja biti manja...... A ti si upravo to tvrdio....
El znas mozda kolko je bio para?
Pa 30 e i nije puno s obzirom da nov lanac kosta oko 20.kod mene je cca 30€ komplet - vodilica, lanac i ovo za ostrenje, ali to ide samo na odredjene modele pila, tako da je potrebno vidjeti da li odgovara za tvoju http://www.powersharp.eu/selector-guide s time da je najduza vodilica 40 cm a najkraca 30 cm.
mali sta pise na njoj koje je godiste??? jel 2011 ili 2012