@ neledr: Sto se tice pravljenja mesavine to je ok. Samo se pridrzavaj razmere sa ulja (1:50) i nemas problema.... A po meni mesavina ne bi trebalo da stoji preterano dugo ma kako da je zatvoreno, ipak znamo da je nas benzin katastrofa, ai to ulje i ako je orginalno nije bas extra, meni mesavina ne stoji duze od 30 dana posle je bacam, tako da ako ne trosis mnogo najbolje i dalje pravi po 1L.
Bezolovni benzin(BMB) i super(MB) imaju po 95 oktana, e sad ne bi valjalo da se u motor koji gori super sipa BMB to kazem jer sam tako upropastio pumpu za vodu, ja licno sipam u motornjake MB i nemam problema.... Najbolje se pridrzavati onoga sto je konstruktor propisao, al ne bi mi bili Srbi kad mi nebismo nesto konstruisali....
Bezolovni benzin(BMB) i super(MB) imaju po 95 oktana, e sad ne bi valjalo da se u motor koji gori super sipa BMB to kazem jer sam tako upropastio pumpu za vodu, ja licno sipam u motornjake MB i nemam problema.... Najbolje se pridrzavati onoga sto je konstruktor propisao, al ne bi mi bili Srbi kad mi nebismo nesto konstruisali....