Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo ti ovde http://lawnandgarden.manualsonline.com/manuals/mfg/husqvarna/340_epa_ii_345_epa_ii_350.htmlSumadinac-Gruzanin je napisao(la):gde na netu mogu da nadjem uutstvo za husqvarnu h340 na sajtu nemaju vise nista o ovom modelu
BALGO TEBI , ja u brvnari od 160 god starosti lozim kamin i potrosim plafon 10 metera, a ti si ga preterao .... a u kuci gde su mi ostali roditelji .. imaju ogroman kotao .. greju 200 m2 i ne potrose vise od 15 m2 , pa tebi je brate skup zivot zimi . a testeru nemasivan610988 je napisao(la):hehehe Meni otislo 10 kubika bukve i graba, i jos 20 kubika bagrema, duda, bresta, jasena, najvise topole i drugog mekog drveta... Dobro mi i ovoliko trajala dolmarka. A o uglju da ne pricam...
dejan 351 je napisao(la):@draganrt:mislim da imam negde o 61,ali to je malo uopsteno,ne znam sta te konkretno zanima i kakav je kvar?
Ivane , spremi da kupimo antifriz i da ubacimo u sistem i onda pozatvaras tricetvrtine radijatora i grejes se ko covek , gde treba ostavis gde netreba zatvoris.ivan610988 je napisao(la):Taj kotao jede... grejem dve kuce, oko 300m2. Plus jednu pomocnu prostoriju. Na jednoj kuci nemam izolaciju, ni fasadu. Tako da ne izadje bas skupo kad pogledas. A testera je sebe otplatila 100 puta do sad. Zasluzila je zamenu.
Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):gde na netu mogu da nadjem uutstvo za husqvarnu h340 na sajtu nemaju vise nista o ovom modelu