Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikad sr....anje ne ide samo...Imam mali problem sa MS 180. Kada radi na leru, sama drzi veliki ler gas. Isturiram, i proradi tj unormali obrtaje, a onda uskoro ponovo isto.
Probao sam sa odvijanjem/zavijanjem srafa na karburatoru da to resim, ali ne pomaze. Znaci nije tu zabagovao. Koja me to sitnica muci?
Zato imaš dvije, pa krljaš prema potrebi....Duzi mac i lanac na ms 180 su mana a ne prednost. Jaca je testera sa kracim macem i lancem i bolje je i podmazivanje, a za to sto im je namena ovim manjim testerama, i 30cm duzine je puna kapa.
Ja sam insistirao da mi prodaju moju ms 180 sa macem od 30cm i lancem 1,3.
Stigla nova iz kinder jajeta
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Nikad sranje ne ide samo...
Odmah, pa za karburator...
To bi ti trebalo biti poslednja opcija...
Očisti filter vazduha i auspuh, proveri svećicu i po potrebi zazor na njoj...
Očisti filter goriva u rezervoaru i provjeri crevce (dovod goriva) do karburatora...
Naspi novonapravljenu mješavinu s "friškim" gorivom"...
Pa javljaj šta si uradio...
Luka gledamo se krajem nedelje..docu do tebe
srecna kupovina,polako i strpljivo je razradi..3 reyervoara na leru...dva do trecine gasa.....kasnije joj radi sta oces...
marko... probaj da odvrnes cep od goriva kad pocne da divlja.....ako i dalje nastavi onda detaljno ciscenje karburatora i sistema za gorivo--ako i to nepomaze onda semerinzi propustaju
E ako je tako, onda definitivno semering ili obadva, "kaput"...Karburator ima jedan jedini sraf, i nema tu problema da mrdne malo i potencijalno dobije rezultat. A i bio mi je preveliki ler gas, pa sam svakako morao malo da to regulisem.
Filter vazduha cist, u pitanju je skoro nova testera, i tesko da joj ne valja filter goriva, auspuh, zazor na svecici. Problem je nastao malte ne naglo. Zato se i pitam, koja sitnica bi mogla da remeti. Mesavinu uvek pravim samo koliko mi treba, pa makar to bilo i po 0,5 litara.
Bobo znas li ti koliki je ler gas na 'pili'?
Dosta visi nego na tvojoj 'Breni' na maksimalnom gasu.
Dakle, tih 2500 obrtaja u minutu je dovoljno i za dobro hladjenje i za normalan rad sa sagorevanjem ulja.
Razrada klipa i karika u cilindru(koji je tvrd) je sigurno pozeljna i doprinece dugotrajnosti masine.
A ni olovnog benzina od 86 oktana...Između ostalog, radite kako hoćete, otac je svoju prvu stihl motorku 032 razrađivao u leru pa je durala 30 godina al složit ćete se svi da danas više nema takvih materijala.