Philby
Član
Bog stvori nebo i zemlju, sve ostalo je iz Kine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima kod nas jedna baba trgovac. Kad sam kupovao neko crevo za imt 560 kaze baba ovo ti je original i cena 2000 a ovo kinez od 600 din. Pitam koja razlika kaze ovo ima nalepnicu i pecat od imt-a. Uzeo sam ovo od 600 jer ipak mi je mnogo da dam jos 1400 dinara za nalepnicu i pecat koji su stampani u kucnoj radinosti...
Pa ne znam,ne kidam ja nju,i to secem po jedan dva rezervoara dnevno jer vise i nemam vremena.bilo je ranije da sam rezao i bukovinu precnika 50 cm i odradila bez problema.inace to ne radim vec pozajmim od drugara ms 380.kako da pogledam to kvacilo.
probaj da seces kontra,mislim sa gornju stranu maca jer nekad oce da glavi i kad je mnogo sirova trina kad seces sa pun mac.Probaj kad seces pa ti zaustavi lanac da kad izvuces iz drvo okreni ga rukom ako zapinje mozda zeza mazanjePa ne znam,ne kidam ja nju,i to secem po jedan dva rezervoara dnevno jer vise i nemam vremena.bilo je ranije da sam rezao i bukovinu precnika 50 cm i odradila bez problema.inace to ne radim vec pozajmim od drugara ms 380.kako da pogledam to kvacilo.