Pa očigledno je do dovoda goriva...
Znači crevo od rezervoara do karburatora i sam karburator....Treće nema...
Crijevo je zdravo,sta moze biti do karburatora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa očigledno je do dovoda goriva...
Znači crevo od rezervoara do karburatora i sam karburator....Treće nema...
Može biti svašta....
Tvrđa membrana, zapušena (delimično) dizna, plovak ne vrši funkciju, pa vrati gorivo u rezervoar i zato pri prvom paljenju neće....
Izmislili su motor na vodu, ali na vazduh još nisu....
Ne postoji "drukalica", pumpica da nadrukaš gorivo, zar ne?
Kada skineš svećicu da "natankaš" gorivo u cilindar, jel svećica suva ili mokra, a posle besomučnog vučenja kanapa da najzad " sastavi" i upali?
Verujem da je suva, zar ne?
Svjecica kad se skine suva,i kad skinem crijevo sa karburatora,koje ide iz rezervoara,i ono suvo neizlazi gorivo,crijevo zdravo,filter nov,svjecica nova
Pa eto ti odgovora, sam kažeš da je crevo suvo....
Znači, dovod goriva od rezervoara do karburatora, a to je crevo...
Jesi pogledao filter goriva u rezervoaru, hoće da se pocepa pa svakakvo đubre uđe u crevce, i zapuši dovod do karburatora?
A i promer creva se vremenom smanji, usled reagovanja goriva s gumom, pa se crevo "skupi", prvo omekša, pa zatim otvrdne ako u njemu ne bude goriva kad je motorka (duže vreme) nepotrebna i ne koristi se....
ovo impulsno crijevo ,mislis da se nije zacepilo,membranu sam zamijenio prosle god,ali nije to problem ponovo zamijenitiProveri impulsno crevo, koje ide sa stubline ka karburtoru. Set membrana sa iglicom je ok o 500 din,nije skupo a trebalo bi zameniti sa vremena na vreme.
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Ovakvu testeru ima jedan moj poznanik i kaže da seče odlično, očigledno je ko je proizvođač, PRC nije sigurno
Vredi li ovakva testera nešto?
Našao sam jednu na dnu nekog loma na imanju.
Hvala.Vredi oko 20din/kg.