Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj otac je pre nekoliko god izbusio filter za vazduh na Stihlu 4500 da bi bolje sekla.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
da li je velika razlika izmedju stihl ms 170 i 180, i da li vredi dati 4000 vise i uzeti 180?
Da nisi ovde vec istupio lanac, ili su ti kaljci previsoki? Cini mi se da je piljevina presitna, iako je ovo tvrdo drvo. I nemoj je tako cimati vec je spusti malo, zarij kandze u koru i ona je polako podizi neka jede drvo dok vrh maca ne dodje blizu zemlje.Evo je tomos husqvarna 61,posle reparacije.. Nije korišćena više godina, ove godine je obnovljena i krenula u rad. Inače joj je namena za trupčanje debljih stabla i obaranje a 445 husqvarna za okresivanje i manja stabla.https://youtu.be/r6RprlYOteU
Sent from my C6603 using Tapatalk
Isto sam i ja hteo da kazem. Kao da su mu cistaci previsoko.Da nisi ovde vec istupio lanac, ili su ti kaljci previsoki? Cini mi se da je piljevina presitna, iako je ovo tvrdo drvo. I nemoj je tako cimati vec je spusti malo, zarij kandze u koru i ona je polako podizi neka jede drvo dok vrh maca ne dodje blizu zemlje.
Bobo znas da cenim tvoje informacije koje delis ovde, ali moram ovde reci da je sve sto si napisao o razlikama ms170 i ms180 netacno osim razlike u snazi koja dolazi od klipa veceg za 1 mm.Po papirima je 180 jaca za 0.1kw i ima karburator koji se da podesavati dok 170 ima blindiran karburator i dok radi - radi ali nikad s njime nisam imao problema a preko zime ostane u motorkama goriva uvijek, nikad ga ne praznim. 180 ima bolje amortizere, bolji filter zraka i MISLIM bolju uljnu pumpu.