Motorne testere

Ostavio sam za ponedeljak jer je jedina 555 otisla juce u radnji kod druga gdje kupujem . Dolazi u pon pa mogu da razmislim . Inace kosta 1130km .

Ja sad da kupujem uzeo bih bez razmisljanja 562 XP. Kad sam je prvi put video u izlogu radnje, a radnja zakljucana u sred radnog vremena tacno mi je doslo da razbijem izlog, da je uzmem i da uletim u obliznji park da spremam malo drva.:ideja: Toliko je dobro odradjena, a verujem da su sve one i pouzdane.

Evo sad sam gledao ...kod nas u agromehanici stilovka ms 180 kosta 459 maraka i uz nju lanac gratis...Jel to znaci da i vodilicu moras kupit posebno

Trebao bi dobiti dva lanca, jer uz samu testeru ide mac, lanac, ključ, mali šrafciger...

Послато са C5503 уз помоћ Тапатока

U agromehanici su đubrad, kod njih sve živo moraš odvojeno kupiti ili ti napišu da je poklon.

Sad skoro da i ne reklamiraju renomirane brendove, samo forsiraju kinesku robu i onaj svoj brend sonic kao da je neki kvalitet.

Posebno mi je njhova garancija smiješna 1+1 godina. Kupiš mašinu i moraš nakon godinu dana odnijeti njima da je očiste, izmijenjaju sve filtere i to masno naplate. Još ako im se šta učini falično promijene o tvom trošku i onda ti važi garancija drugu godinu.

Pa ti onda nemoj kupovati kod njih, A za garanciju to stoji da moraš nositi u servis na proveru samo treba da je dva plus jedan. Tako bar kod mene važi garancija na ms 018

Послато са C5503 уз помоћ Тапатока

Nije tema ,al imaju jevtine ureznice i nareznice....set od 40 komada dode 30 km......Sam nosac nareznice,polovan u Banjaluci na pijaci se krece od 12 marki pa navise....
Neznam kakav je kvalitet,posto gledam njihov katalog

Za očistiti oštećeni navoj da lakše ide može proći. Isto u nekom mekšem metalu radi posao.

Za sve ostalo mrka kapa, ne očekuj puno.

Sigurnija varijanta je da držače nareznica nabaviš polovne i kvalitetne na pijaci, a same nareznice i ureznice kasnije od nekog poznatijeg proizvođala.
Za početak kupiš one što se najčešće upotrebljavaju, a poslije dopunjavaš kad neka zatreba (obično idu od desetak-petnaest maraka na više). Ja sam dva ta kineska kompleta skoro ispraznio (neke se lome kao led, druge motaju kao da su od armature, a treće se osipaju da ih najobičnija turpija može uništiti), ali nekoliko setova iz fabrike alata Trebinje su nakon više od 20 godina bez greške. Za sad od njih imam samo ureznice m6, m8, m10 i m12, ali u planu je da još malo popunim kolekciju kad bude para.

Plaćena 190e
Radi kao zmaj, sad za sad :)
sOYDE8a.jpg

Neka te dobro posluži..ali, u mom slučaju, kada sam kupio Villager VGS30 testeru, za nepunih 5meseci sam je nosio na servis, a koristio sam je kao da sečem paučinu..znači, jako malo sam je koristio.

Sent From my RedmiNote3Pro using Tapatalk

Данас је први пут после разрађивања нова тестера ишла у шуму
ec534ee66adf87d9553ea06fa411ff85.jpg

5149bbf9bfa205bbed141a44ebfe1c0e.jpg

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh