Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd malo meni pomoci ako moze. Drugar mi ima stilovku 051 i problem je sto je rastelovao vijke na karburatoru H i L. izgleda su membrane u pitanju jer slabo prihvata bilo kako stelovanje pa ako neko zna bar pocetno stelovanje koliko se zakrecu vijci. Pokusacu jos tako pa ako neodradi kako treba iole menjati membrane. Jednostavno duze vremena nema punu snagu i da propeva sto rekli nego se ili gusi i nema snagu ili nedostaje goriva i trokira
Prijatelj je kupio takvu prošle godine, što se mene tiče taman za te poslove koje pominješ. Kod mene se već 25 godina za iste poslove koristi stihl 023 koja ima gotovo iste karakteristike i ne pokazuje znake umora.
Samo kvalitetno ulje za mješavinu, dobra turpija za lanac i opleti.
Imam ja 445, evo vec treca godina. Testera je za svoju cijenu odlicna, neces imati problema sa njom sto se tice rada u domacinstvu. Redovno cisti iskrolovku (mrezicu na auspuhu). Redovno cisti filter i svjecicu, jer zna teze da pali i gasi se na leru zbog zaprljanosti. Jedina zamjerka, bar po meni je kvalitet izrade par dijelova, ručke i auspuha (plasična ručka i auspuh bez ikakve zastite), ali to nista ne utice na rad motorne testere.Pozdrav društvo!
Pre par dana smo kupili Husqvarna 445, za neku jaču nismo imali novca... Imamo potrebe za domaćinstvo, znači oko 20-30 m3 drva za ogrev treba pripremiti i oboriti ponekad neko drvo, skratiti krošnju itd.
Ima li neko tu testeru i kakvi su vam utisci?
Hvala!
Imam ja 445, evo vec treca godina. Testera je za svoju cijenu odlicna, neces imati problema sa njom sto se tice rada u domacinstvu. Redovno cisti iskrolovku (mrezicu na auspuhu). Redovno cisti filter i svjecicu, jer zna teze da pali i gasi se na leru zbog zaprljanosti. Jedina zamjerka, bar po meni je kvalitet izrade par dijelova, ručke i auspuha (plasična ručka i auspuh bez ikakve zastite), ali to nista ne utice na rad motorne testere.
Da, tu mrežicu (hvatač varnica) povremeno očisti (lagano čeličnom četkom), hoće da nakupi gareži i značajno smanji izduv, motor se pregreva i gasi na leru.
Koliko kosta da se opere karburator u ultrazvucnoj kadi? Nadam se da sam pogodio izraz
Ne znam kako ti zvuči, ali sa njom se to radi, kompresorom ne možeš očistiti masnu garež.Hvala na savetima! Jel bi moglo to čišćenje kompesorom? Nekako mi čelična četka zvuči.....
Kakav je problem, opuga kočnice,nosač opruge, opruga (traka, šelna) ?Da li je ko menjao mehanizam kocenja na h 359 ....