Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma kupi novu testeru sta se sa tim zebavas
Da li neko moze da mi da savet u vezi ove motorne testere: http://www.ebay.de/itm/Husqvarna-45...28?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4d34af88bc
Meni se ovo cini kao povoljna cena e sad da li je original to me najvise muci posto vidim iz vaseg pisanja da ima i kopija
Edit:malo mi cudno sto je stajala godinu dana,slikana jos prosle godine
Ja imam original katalog za Stihl 034 testeru na srpskom jeziku. Isto je sve do detalja objasnjeno sto se tice same testere i podesavanja, a u drugom delu kataloga je katalog delova sa slikama i kataloskim brojevima. Pomocu kataloga delova sam uradio generalnu bez icije pomoci. Sto se tice podesavanja, sve je lepo i jasno objasnjeno. Taj kattalog je stajao 20+ godina i tata ga nijednom nije pogledao da bi se na kraju cudio kada bi mu rekao cemu sta sluzi. Nje taj katalogza odlaganje vatre. Ima svasta u njemu da se procitai nauci o testeri, ali je problem sto mnogi misle da sve znaju, a kad nesto crkne-kukala ti majka.www.jurec.hr/pdf/motorna-pila-tomos-650.pdf
Mislim da nijedan proizvođač nema ovako detaljno uputstvo, trebalo bi biti dovoljno i generalku da napraviš (a ne samo da podesiš ler gas).
na SLICI jeste ORIGINAL, šta će ti stići je hazard!Imal jos koji predlog u vezi prepoznavanja kopije od originala kad je rec o Husquarna modelima,da li se moze prepoznat sa slike da li je rec o originalu?
Zub na lancu puca iz nekoliko razloga:
- prevelika potrosenost lanca (rez.zuba)
- los kvalitet materijala
- previse skinuti cistaci (kaljci)