Quercus
Član
Hvala na čestitkama
Jeste,akcijska je cena-43.270,00.
Jeste,akcijska je cena-43.270,00.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlicna testera. Neka je sa srecom kupovina...I ja se,danas,malo ponovio:
[/URL][/IMG]
Moze,Philby je u pravu sto se ekologije tice,ako imas neki motor koji ti troskara ulje,mozes tako da malo ustedis,jer lancol ne moze u motor,ali sae 30 moze u testeru.Kod mene su cene otprilike iste,1l nekog jevtinijeg sae 30 je kao 1l lancola,ako nemas potrebu za dolivanjem ulja u neke druge motore,onda uzimaj lancol.Da li može da se koristi motorno ulje SAE 30 za podmazivanje lanca motorne testere? Ili da koristim samo testerol i lancol?
Svak cast Zubo.Bas si ga dobro odradio.Video si mozda da sam i ja pravio na tu foru nosac za testeru,ali ga jos uvek nisam montirao.Zanima me posto kazes da vec imas na vitlu kako se pokazao u praksi,da ne rastrese testeru?drzac za testeru ,ostalo je da ga ofarbam i da se montira ili na traktor ili cu na vitlo videcu,na vitlu imam original nosac ali je metalan i nije mi bas praktican
Imate li iskutva sa Carlton lancima?. Danas kupio Carlton lanac 34 zuba , 3/8 -10€ . Oregon iste veličine košta 15€.
Nije los, za ono sto meni treba a i vecini, sasvim ok lanci.Imao sam i njihove maceve i nista posebno, isto se pocepa kao i svaki drugi.Imate li iskutva sa Carlton lancima?. Danas kupio Carlton lanac 34 zuba , 3/8 -10€ . Oregon iste veličine košta 15€.
Ja sam do sada uvijek kupovao oregon. Danas ajde rekoh da vidim kakvi su ovi. Inače neki dan rezao sam 15 m debele prljave bukve. dok sam je izrezao u ćutke, osatlo mi je manje od pola lanca gotovo novog. Tako da sam odlučio da uzmem ovaj jeftini za prljava drva. Inče u ovoj firmi gdje samkupovao lanac rasprodaju dolamar. pile. npr. Dolamar 6400 dođe im 450€