Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Djordje, slažem se u potpunosti!!!Druze, ja ti savetujem da prihvatis poklon i skupis jos malo para dok joj traje garancija i onda kupis sebi jednu solidnu testeru. Za amatera pocetnika ona nije losa,a za par godina ce ti i apetiti rasti zajedno sa iskustvom. Ipak je i ms180 slaba za jedno domacinstvo kao jedina motorka. Sigurno ces za to vreme skupiti jos toliko para a to je vec suma za solidnu testeru sa kojom mozes sve raditi jer je uvek bolja jaca nego slabija. A taj vgs 30 je mozda i najbolji njihov model, i trajace ti godinama uz dobro odrzavanje i mesavinu ne manju od 2,5%. 100ml na 4 litara. Na njoj odmah proveri filter vazduha da li lepo dihtuje,razradi je pa cepaj.
Ovako nešto izvesti, mada ja bi stavio dasku sa donje strane tako da se testera cijelom površinom oslanja na nju.Ovaj prvi deo mi nista nije jasan.Ovaj drugi za cupanje brezona shvatam i to i mene plasi.Znam ja da su oni jaki i da dosta izdrzavaju,ali ipak nisam siguran koliko mogu da izdrze truckanje traktora.
Planiran jos i da ukopam jedan zleb na onaj deo gde naleze kandza pa da kandza ulegne u njega,onda bi se smanjilo opterecenje brezona prilikom truckanja.
Dobra je da stoji negde na vidnom mestu u garazi ili radionici, za rad nije jer ima dosta nedostataka.