Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lepo da te služi!dečki kupljen oštrač,ovo mi bilo prvo brušenje,za kučne potrebe dušu da ,3 godine garancije
https://www.youtube.com/watch?v=XoUEwlLg6O8&feature=youtu.be
Ovaj tip je upravo ovaj kome si cestitala kupovinulepo da te služi!
sad videh šta radi ovaj tip.
danas sam pricao sa Dejan351.. Taman se spremao da kupim Stihl, sakupio novac.. sav srecan.. Kada popodne zovu roditelji kao " jesi kuci imamo iznenadjenje".. Ja sada kontam kupili sinu neki poklon za rodjendan ( posto je krajem meseca) kada ono kupili Villager VGS 30 i doneli papire, a motorka stize za dan-dva. Nisam mogao da verujem.. I sada sam zaglavio sa njom.. Ako kupim Stihl, ispasce da ne postujem roditelje i njihov poklon.. Tako da... sve vam je jasno..
Kada kazem sinu, mislim na svoga sina..
Da,ovo je mac od 25 "(63cm)
duzina: 25'' (inci,ili 63cm)
korak: 404''
debljina pogonskog clanka: .063'' (inci ili 1,6mm)
broj pogonskog clanka: 80
broj reznih zuba :46
Druze, ja ti savetujem da prihvatis poklon i skupis jos malo para dok joj traje garancija i onda kupis sebi jednu solidnu testeru. Za amatera pocetnika ona nije losa,a za par godina ce ti i apetiti rasti zajedno sa iskustvom. Ipak je i ms180 slaba za jedno domacinstvo kao jedina motorka. Sigurno ces za to vreme skupiti jos toliko para a to je vec suma za solidnu testeru sa kojom mozes sve raditi jer je uvek bolja jaca nego slabija. A taj vgs 30 je mozda i najbolji njihov model, i trajace ti godinama uz dobro odrzavanje i mesavinu ne manju od 2,5%. 100ml na 4 litara. Na njoj odmah proveri filter vazduha da li lepo dihtuje,razradi je pa cepaj.danas sam pricao sa Dejan351.. Taman se spremao da kupim Stihl, sakupio novac.. sav srecan.. Kada popodne zovu roditelji kao " jesi kuci imamo iznenadjenje".. Ja sada kontam kupili sinu neki poklon za rodjendan ( posto je krajem meseca) kada ono kupili Villager VGS 30 i doneli papire, a motorka stize za dan-dva. Nisam mogao da verujem.. I sada sam zaglavio sa njom.. Ako kupim Stihl, ispasce da ne postujem roditelje i njihov poklon.. Tako da... sve vam je jasno..
Kada kazem sinu, mislim na svoga sina..