lancol , a inače stavljam i naj jeftinije koje imaju iz bureta na točenje , samo pazi da ti nesmrzne
kao što se desilo mom bratu kupio naj jeftinije u jednoj prodavnici i mi preko zime da sečemo nešto ono ulje stoji okreneš testeru "naglavačke" a ulje stoji gore
to da nisam video nebi verovao
šta sve prodaju 
kao što se desilo mom bratu kupio naj jeftinije u jednoj prodavnici i mi preko zime da sečemo nešto ono ulje stoji okreneš testeru "naglavačke" a ulje stoji gore
to da nisam video nebi verovao
šta sve prodaju 

2oo3 godine sečem ogrevna drva po selu mada poslednjih godina naročito ove te nadri testere su napunile selo pa svi bi do lakih i brzih para. Što se tiče testere izuzetno sam zadovoljan mačem od 40 cm mnogo toga mogu i sam posekao problema nisam imao sem standardnih koje se mogu očekivati od ovakvih mašina. Sam sam svoj majstoro pa mi dosta znači ovakav forum zbog saveta. Inače u mojoj riznici imam i trimer FS 12o i odlično me služi.
moram priznati da ti zavidim maloo ali mi je drago i znam kako lep osećaj ući u prodavnicu i upreti prstom i reći predivnu rečenicu -Hoću t testeru..........