Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno tako, odradio sam pre nekoliko dana jedno 15 metara, laganice i samo polako,ipak je to mala testerica (MS170/180), mada sam oborio sa njom jednu bukvicu cisto onako iz radoznalosti, i imala je oko 30-35 cm....e, nisam sad merio za koliko jer nisam ni zurio....laganice i opusteno.Ali kao sto Ti rece, za obaranje je ipak od 29-ke pa na gore.service man je napisao(la):Mozes uzeti Stihl MS 180 taj ce ti biti dobar za 20 metara drva,ali ako mislis ici u sumu onda od 29-ke pa na gore.
Filter goriva ti se nalazi u samom rezervoaru. Kada otvoris poklopac rezervoara . Izvuses komplet crevce sa nekom savijenom zicom, iscupas filter iz crevceta i produvas sa kompresorom il pumpom za bicikle.dulis je napisao(la):kako si resio problem na kinezu,i meni se na jednoj kineskoj motorci isto desava ,kao da nema dovoljno snage?i cesto mi se gasi u radu,odsecem komad drveta,pustim gas i ona se ugasi,kao da nesto malo zablokira,pa se ugasi,nekad se ugasi a nekad ne,dali je to do tog filtera goriva,gde se on nalazi na fivei i kako se cisti,kakodoci do njega?
Koliko sam te razumeo ona super pali i sve super radi samo je problem u tome sto kada seces i preseces neko trupce ona se ugusi i ugasi.dulis je napisao(la):rec je o fivea crvena motorka 2ks
telnett je napisao(la):Savo nadji nekoga sa bilo kakvom firmom pa kupite na VP preko racuna . On dobije kes povrat PDV a a ti motorku povoljniju za 50 posto nego u b&h . Mislim da je VP sa pdv oko 18 hiljda .