Motorne testere

Cepas ti ovo muski kad si uspeo da progoris poklopac iznad auspuha :osmeh: Tesko, te se ne kvare da bi ih neko rasturio u delove::super:: pa da nadjes originalan poklopac. Probaj ove sto imaju bolje ili ako naleti nesto javice ti ljudi, strpi se.:ppozdrav:

Ne proizvode se, proizvodjene su od 68-72g Ovo moze biti i da je u dobrom stanju ili je restaurirana po propisu.

87-89 god.bilo ih je po robnim kucama beograd

Ciro to jeste nova ganc testera mislim na ovu sto je postavio Dejan samo sto je ostala na lageru
Kako bre moze da bude nova sad mi vise nista nije jasno??? Zar se jos proizvode???

- - - - - - - - - -

Ciro nerazumem kako ta plastika da ti tako puca jedino da je bacas, nepazis pa od nekog udara ,a pogledacu ja kod mene moguce da imam negde javicu ako isceprkam po tavanu

Ciro to jeste nova ganc testera mislim na ovu sto je postavio Dejan samo sto je ostala na lageru

- - - - - - - - - -

Ciro nerazumem kako ta plastika da ti tako puca jedino da je bacas, nepazis pa od nekog udara ,a pogledacu ja kod mene moguce da imam negde javicu ako isceprkam po tavanu

Njena prva nemam pojma vise kako je stradala valjda je moj cale udario negde slucajno,pa sam ja kupio novu i ama bas nista nije trajala.. Ma taman posla druze da ih bacam i ne cuvam pa vidi u kakvom su stanju generalno,bas ih cuvam posle svake sece izduvam i prebrisem... Imas neku testeru za prodaju???

Ja sam bio u cudu za 051 da ima nove..

Zamolio bih nekoga da postavi tehnicke karakteristike za Huskvarnu 61 (snaga, tezina i tako to).

Zahvaljujem.

Engine specification
Cylinder displacement 61.5 cm³ / 3.8 cu.inch
Power output 2.9 kW / 3.9 hp
Maximum power speed 8300 rpm
Maximum recommended engine speed 12000 rpm
Idling speed 2600 rpm
Spark plug Champion RCJ7Y
Electrode gap 0.5 mm / 0.02 "
Lubricants
Oil tank volume 0.4 lit / 0.84 US pint
Oil pump type Adjustable flow
Oil pump capacity 3-12 ml/min
Vibration & noise data
Equivalent vibration level (ahv, eq) front / rear handle 4.7/7.6 m/s²
Sound pressure level at operators ear 101 dB(A)
Sound power level, guaranteed (LWA) 116 dB(A)
Cutting equipment
Chain pitch 3/8"
Recommended bar length, min-max 38-60 cm / 15"-24"
Chain speed at max power 18.4 m/s / 60.37 fts
Overall dimensions
Weight (excl. cutting equipment) 6.1 kg / 13.5 lbsМотор спецификација
Цилиндра 61,5 цм ³ / 3,8 цу.инцх
Снага 2,9 кВ / 3,9 КС
Максималан број обртаја 8300 рпм
Максималан препоручен 12000 РПМ
Број обртаја 2600 рпм
Свећица шампиона РЦЈ7И
Зазор свећице 0,5 мм / 0,02 "
Лубриканти
Запремина резервоара уља 0,4 лит / 0.84 УС пинту
Тип уљне пумпе Подесив проток
Капацитет уљне пумпе 3-12 мл / мин
Вибрација и буке подаци
Еквивалентни ниво вибрација (ахв, ек) предња / задња ручка 4.7/7.6 м / с ²
Ниво буке у уху оператера 101 дБ (А)
Ниво звука, гарантовано (ЛВА) 116 дБ (А)
Сечење опрему
Корак ланца 3/8 "
Препоручена дужина водилице, мин-мак 38-60 цм / 15 "-24"
Брзина ланца при максималној снази 18.4 м / с / 60,37 ФТН
Укупне димензије
Тежина (без опреме за резање) 6,1 кг / 13,5 лбс

Razmisljam da se ponovim,
sta mislite da li kupiti Huskvarnu 365 (82.300 din) ili 372xp (103.430 din)?
Koliko sam se informisao oba modela su profi sto mi bas i treba, jer po celo leto bijem od jutra do mraka.

Razlika u ceni je bas velika i ne znam koliko skuplja testera daje vise za te pare i da li se to uopste isplati.

Vidim da je dejan 351 kupio novu 365 i da ga dobro sluzi, pa bih i njega posebno zamolio da kaze neku rec kao i ljudi koji imaju 372xp.

Hvala.

znas kako,razlika u ceni je bas onolika kolika je i razlika izmedju ove dve testera.Uz testeru sam dobio i originalno uputsvo koje je zajednicko i za 365 i 372xp.H 365 je nesto sporija ali ima siri opseg snage (4,6ks),dok 372xp se okrece nesto brze i nesto je jaca (5,3ks).Obe nose maceve od 40cm - 70cm i koju god da kupis ne mozes pogresiti,naravno da uvek treba uzeti jacu,ali pare diktiraju izbor

Skinuo sam uputstvo, gledam, uporedjujem, moracu posle NG da odem u radnju da ih vidim uzivo i da ih probam, da vidim kako leze u ruci, mada razmisljam i o Huskvarninoj seriji 5 koje ovde jos uvek nema...

Nesto razmisljam da Svedjani ne bi napravili nesto sto ne valja, cenim da je to probano, testirano u ekstremnim uslovima itd, mada sam i ja licno protiv elektronike...

tintoreti je u pravu,ne kaze da novije serije nisu dobre,vec da se jos nisu dokazale,a kod ova dva modela je sve pogodjeno i napravljene su da poseku do 8000 kubika u najtezim uslovima

ovo ima vrednost kao muzejski eksponat (relikvija),a nikako kao alat koji treba sada koristiti i na koji treba racunati

Upravo to, za takvo nesto treba da je u ekstra stanju ako ce da stoji na polici. Kako na oko, tako i na funkcionalnost, bar moje misljenje jer bar ja na polici nebih drzao ovakvo nesto.

- - - - - - - - - -

Pitanje za milion dolara za kolegu reggacci -ia umesto ukrstenih reci evo malo zanimacije.
Pronazdji razliku izmedju tvoje i ove 38ce? Dali je rec o kopiji ili originalu, uzmite u obzir covek ocigledno ima jos jednu kopiju za prodaju u njegovim oglasima.
http://www.kupujemprodajem.com/motorna-testera-stihl-038-av-4069252-oglas.htm?filter_id=5822188
Pojavljuju se i starije verzije stihl testera kopija kao sto su 038 i 070 otvorite dobro oci.

Svim clanovima zelim srecnu novu godinu, zdravlja i srece i da ih obilaze prevaranti sa kopijama stilovki i husqvarne.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
srecna Nova svima i mnogo zdravlja,pozajmio sam kabal pa slikao moje masine

Stihl ms 260
p1010901.jpg

p1010902.jpg

p1010904.jpg

p1010905.jpg

Husqvarna 365 special
p1010906.jpg

p1010908.jpg

p1010909.jpg

p1010911.jpg

DEki dobro ova Husqva je nova ,a ova Sthilovka vidi se da se okrece vodilica znaci vodi se racuna ali ili malo radis sa njima ili ih bas lickas ,lepo vizuelno ocuvane testere
A Tintoreti neznam sta da ti kazem za ovu 038 -micu doduse ja se nisam susretao sa obicnom 038-micom kazem obicnom zato sto je moja electronic qvikstop rekao bih da jeste original bar spolja eventualno sam sasvim siguran da cepovi za MIX i ulje lanca nisu prvobitni,da su menjani ovo spolja mislim na sve metalne delove jesu original e sada sta je unutra neznam ali kada razmislim tesko da neko ima volje ustvari volje bi mozda imao treba naci sve to spolja original pa onda neki krs upakovati ali kada razmislim da u austriji ima testera na kilo sve je moguce ali meni sve ovo oko kopija i originala je bezvredna rasprava ja i dalje mislim da niko nebi kupovao testreru samo je pregledajuci onako po slikama pa ono kao lepa je ,verujem ti posalji je ,ako ima i takvih NAIVACA onda ok treba ukazivati na to,
A sto se tice one Kontre sto sam tebe i DEKIJA pitao to mi je jasno ali mislio sam u drugom kontekstu naime ta matorka na EBAY kosta preko 1000 evrova tako da planiram je uzeti pa preprodati inace taj tip je iz KIKINDE gledao sam tu testeru i malo kada sam je upalio bio skeptik posto mi se cinila jako spora ali kada sam je poterao u drvo ona prosto guta znam samo da mu je to od dede ostalo i da je imao cak problem i lanac naci ali nasao ga je u NS i tako SRETNA NOVAAAAAAAAAAA

Nazad
Vrh