Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skines svecicu i u cilindar naguras deblji kanap ali pazi da ne upadne u izduvni ili usisni port u cilindru. Ako nemas dovoljno debeo kanap, mozes i na tanjem vezati par cvorova pa ubaciti kroz otvor svecice. Jedna napomena kod vracanja lamele tj kvacila, kod stezanja obratite paznju da ne odkinete poteznicu (dovoljno je pri zatezanju proveriti dali ima lufta na poteznici) jer kada stezete lamelu okrecete motor u suprotnom smeru i kapa na magnetu zakaci za poteznicu i zamotava kanap unutra pa se moze dogoditi da pukne ili kapa ili kotur gde se namotava kanap ako se ne pazi.to smo pisali ovde vec,ali evoosto ti je filter vec cist,zagrej jedno 5min.i okreci L i levo i desno da nadjes najveci broj obrtaja,onda polako okreci suprotno od kazaljke da se lanac zaustavi ili bar priblizno,fino je smiri sa T,dobro nastelovan L je onda kada radi dobro u svim polozajima i bez kompromisa prima gas i kada vruca pali iz prve
na Husqvarni sam tako radio 10 godina,skinem starter,stavim komb.kljuc blokiram ga o radni sto,a ovamo malim sekacem po lameli,jer je kirnovana,2-3 puta lagano cekicem i popusti,a iglicasti sam cesto mazao.Na 365 je sistem sa segerom kao i na ms 260 i mnogo je kulturnije resenoKoliko me secanje sluzi na magnetu se nemoze drzati kontra kada se skida kvacilo nikad nisam probao jer radim ovako kako sam opisao.
uzmi Oregon,cuo sam da oni Husqvarni prave maceve i jos neke deloveEvo zamena lancanika. Koji lancanik da kupim stihl ili oregon, sta vi mislite?
http://www.youtube.com/watch?v=F3do5hXMGdM
Koliko me secanje sluzi na magnetu se nemoze drzati kontra kada se skida kvacilo nikad nisam probao jer radim ovako kako sam opisao i ne deluje rizicno uopste ako uradi kako sam napisao i na sta treba voditi racuna.
evo nasao sam klip kako se to radi(zahvaljujuci klipu od zorana)
http://www.youtube.com/watch?v=r_wx361dn90
moja je jako slicna ovoj i tu je covek ugurao kanap u cilindar kao sto rece tintoreti a na kraju je skidao potezni kanap zbog verovatno kidanja o cemu je tintoreti govorio (posto ja slabo baratam engleski pa onog covu nisam najbolje razumeo)