AcA OPEL
Član
Reggacci svaka cast,jebo si mu kevu.Dobra je i ona ideja da se javi neko kao zainteresovan i da povede trojicu drugara i da se prevarantu dobro izna.ebe milosne majcice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo jednog pitanjca,danas upalim motorku da spremim neka drva i ko za inat meni da spremim,u pitanju je sthil 038 av super ,znaci zeza ona mene vec izvesno, vreme ali nekako prebrodi to,naime upalim je radi sece kubik dva ,i onda samo pocne da se kao gusi i ugasi se ,i nema sanse da je upalim ako nepovucem saug mada je zagrejana,znaci povucem saug i ona se javi ali odma moram prebaciti jos dok se nije ugasila u radni polozaj i onda primi gas i nastavi sa radom,i tako sam radio vec izvesno vreme mejutim danas nece uradim isto tako ali kada dam gas ona se kao zagusi i ugasi sta je u pitanju evo snimio sam sve zadnji video je snimak kako me zajebava imam na umu da je mozda svecica naime uzeo sam dve nove jedna je bosna jedna je svord a ovo mi se desava od kad mi je nedavno riknula originalna Husqvarnina svecica pa mozda je zato,inace na bosninu skoro nikad nece ni da radi
View My Video
View My Video
View My Video
View My Video
Na stranici za RS,odnosno nasu zemlju je nema.A evo vec 2 meseca kako sam je video u radnji.Valjda azuriraju taj sajt cesce od 2 meseca.Zato nesto razmisljam da nije ovaj ubacio u radnju kopiju,a narod nije toliko strucan,jos radnja ovlascena za stihl niko ne bi posumljao.