vica022
Član
Vica022, jeli taj kipor kinez benzin ili dizel?[/QUOTE
Dizel od 5 ks kao i kod mene na hondi a mislim da ima i jaca verzija od 8ks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vica022, jeli taj kipor kinez benzin ili dizel?[/QUOTE
Dizel od 5 ks kao i kod mene na hondi a mislim da ima i jaca verzija od 8ks
Juce remontovao pumpu.Promenuo lezajeve i semeninge![]()
Izraelki? Jesu to oni topovi?Nisam ni znao da moja pumpa nije visokog pritiska, a tera tifon na 6-7 bara bez problema.Doduse traktor radi na 1000o karadan
- - - - - - - - - -
Juce kolegi u Golubincima ukrali dmb dizelku i 38 izraelki
Svecica je bila ociscena kao i karb zimus, odradicu ponovo, a usis nije vatr. spojka nisam lepo objasnio vec crevo debelo armirano sa navojem na pumpi i cevki za vodu, vatr. je samo na izlaznom crevu....Moze li slaba kompresija da bude uzrok sto nije povukao vodu, jer to mi se prvi put desilo za 12 godina, to me muci?Ocisti svecicu ako ima naslaga garezi i skini dno karburatora casicu i deklic gde dolazi crevo goriva jer iza je sito. Izduvaj sito i ocisti diznu u dnu karburatora i trebalo bi da prokine
- - - - - - - - - -
Izbegavaj na usisu vatrogasnu spojku jer cesto ume tu vazduh da povuce
Ne Vico gorivo/mesavina je bila sveza, tek napravljeno...Gde se nalaze platine na ovom motoru kontakte mogu malo da ocistim ali nemam one listice za stelovanje zazoraNije valjda da ga palis i radi sa starim gorivom. Pa ljudi moji mesavina starija od 15 dana se prosipa ako necete smrt masini upamtite jednom. Trebalo bi pregledati i platine i ocistiti kontakte i proveriti zazor jer posle toliko godina sve moze pomalo da zeza
Е ово први пут чујем, да се мешавина старија од 15 дана баца. Одакле теби та информација или како већ?Nije valjda da ga palis i radi sa starim gorivom. Pa ljudi moji mesavina starija od 15 dana se prosipa ako necete smrt masini upamtite jednom. Trebalo bi pregledati i platine i ocistiti kontakte i proveriti zazor jer posle toliko godina sve moze pomalo da zeza