Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te su mislim sa gusanim kucistem. I jedne i druge su dobre.Na ovoj piše 1100l u minuti. A imale su i još jedne isto Hondine, sa istim ovim motorom samo je telo pumpe drugačije, nije aluminijumsko nego je verovatno obično gvožđe pošto je zarđalo na spojnici i pumpa je ofarbana u crveno.
Kapacitet ovih pumpi je 30-35000 L /cas tako da tu potrosnju vode premasuje dosta koja god da je.Mene samo muci sto ti je duzina redova prevelika pa nije podjednako zalivanje od polovine ka krajevima.Nije lose kad bi imao stelujuce kapljace.Pumpe su se dosta dobro pokazale a ima i kopija honde koje su istovetne samo jeftinije poprilicno.
Ja sumljam na filter, ma da moguce i da je lozak los jer i kamion( gorivo kupljeno istog dana) vuce malo losije. Nekad bude dobar, motor puca od snage i ne cadi a nekad samo cadi i prdiNekad bi se filter i trebao zamenuti a ne samo ocistiti. Sitne pore filtera su okom neprimetne a zapuse i eto problema.Sitnija oscilovanja nisu bitna jer posto je lozak sto pretpostavljam to bi bilo od njega najverovatnije.Ocisti i operi filter vazduha posto i to znaci dosta pogotovu sace dobro isprati i izduvati .Jako dobre su pumpe i vrlo dugo rade bez problema.Ja moram od rodjaka videti da uzmem jednu rashodovanu da sredim ako bude hteo prodati