Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima li koga da da mišljenje o tim subotičkim kosačicama
To meni deluje previše jeftino , a moja je juče konačno ispustila svoju plemenitu dušu i otišla u raj za kosačice ( stvarno je pokosila mnogo i više čak nemože ni da se popravi a i nema šta na njoj je sve dotrajalo )
Ni moj nema merač nego kad odvrneš čep gde se sipa ulje i od navoja čepa pa na dole ima još produženo jedno 2-3cm koji je zasečeno vertikalno i tu je obeleženo min-max malo je nepristupačno ali se može videti proveri da nije tako i kod tebe ako me razumeš gde kažem.Kupio sam neku kosacicu od cigana što doteravaju iz "baustriju" i to sa punim rezeevoarima. Probao sam na licu mesta i video da lepo radi, doterao kući probao da kosim isto lepo radi samo pri gašenju dosta zapurnja na auspuh. Na čepu od ulja ne postoji merac, a ulje je bilo nasuto skoro do cepa. Promenicu ulje pošto neznam koje je sipano ali kako da znam koliko da naspem kad to nemogu bez meraca?