Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je po fabrickoj deklaraciji motor od 5,5kw,neznam sta su onda stavljali 10ks.E sad ti nisi naveo pri kolikom broju obrtaja taj motor razvija 5,5kw po fabrickoj deklaraciji,jer verovatno da on moze da razvije veci broj obrtaja a samim tim i veci broj konja.Samo sto nije zdravo po motor da prelazi preko tih fabrickih merenja obrtaja.Moze i na traktoru da se odvrne saf na bos pumpi koji ogranicava maksimalan broj obrtaja koji se moze dati na rucici za gas.Sve u svemu morao bi da nam kazes obrtaje po fabruckom uputstvu pri kojim razvija 5,5kw.Pozdrav svima. Imam jedan problem koji se odnosi na motokultivator dizel. Ovako juce sam dibio motokultivator lombardini dizel model 6ld360 u profakturi je naznaceno da je 10 ks. Uvidom u tablicu motors stoji da je 5,5 kw, sto znaci da je 7,5 ks. Odmah sam kontaktirao prodavca I u vise navrata razgovarao sa radnicima a na kraju I sa direktorom, isti Su me ubedjivali da je motokultivator nominalne snage 7,5 ks, a da prilikom maksimalnog obrtaja 3600 dostize snagu od 10 ks. Pitam da Li je to realno? Ili sam obmanut (isporucili slabiji motor a prodali po vecoj ceni). Bio bih Vam veoma zahvalan ukoliko dobijem podrobnija obavestenja, to mi je neophodno jer neznam kako ce komisija Ministarstva u vezi toga doneti odluku o povracaju novca tj. subvencije.
Nominalna snaga je ona koja se dobija pri max.(fabricki preporucenom i nastelovanom) broju obrtaja motora,tj.merenje te snage se vrsi na zamajcu,ako na tablici pise 5,5kw,onda je to ta snaga,u fakturi,racunu,moze pisati svasta,kao sa onim trimerima i testerema gde je snaga uvecena i 5 puta od stvarne snage motora,cisto radi bolje prodaje.Pozdrav svima. Imam jedan problem koji se odnosi na motokultivator dizel. Ovako juce sam dibio motokultivator lombardini dizel model 6ld360 u profakturi je naznaceno da je 10 ks. Uvidom u tablicu motors stoji da je 5,5 kw, sto znaci da je 7,5 ks. Odmah sam kontaktirao prodavca I u vise navrata razgovarao sa radnicima a na kraju I sa direktorom, isti Su me ubedjivali da je motokultivator nominalne snage 7,5 ks, a da prilikom maksimalnog obrtaja 3600 dostize snagu od 10 ks. Pitam da Li je to realno? Ili sam obmanut (isporucili slabiji motor a prodali po vecoj ceni). Bio bih Vam veoma zahvalan ukoliko dobijem podrobnija obavestenja, to mi je neophodno jer neznam kako ce komisija Ministarstva u vezi toga doneti odluku o povracaju novca tj. subvencije.