MONTOYA
Član
Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT
da,577 bez prednje vuče dosta lepše izgleda sa većim točkovima a i sigurno menje trese po neravnom
da,577 bez prednje vuče dosta lepše izgleda sa većim točkovima a i sigurno menje trese po neravnom

sala mala Sumadinac-Gruzanin.... ne zameri. 
zekijeva kabina je tisa,tako bar kazu. nivo buke je nekih 85db a imt 88db....... hidraulika je prostija-vuces onu polugu,vuces,vuces kad negde pred kraj uhvati da dize a ti odmah moras da reagujes nazad da bi poluge mozda stale negde na polovini eventualno skroz na kraju. znaci tri polozaja i tacka. ko izmisljena za kacenje orudja..... a najbolje je ono turbo dugme na pvp pumpi-nema da nece sastaviti! i na +40 deluje! 
ali mi je nekako skup u p.m! mislim da je za tu
mogao da kupi nesto,da me ne shvate zetorasi pogresno,bolje. ne znam sta posto ne pratim cenovnik ali recimo landinija 95. jedino mi on pada na pamet a da znam cenu. ja bih tako uradio,al to sam ja.
. daj i ti malo zazari po imt-u! uostalom takva je tema.... moj kum ima malog zeksa 2511 i malac je sasvim zilav. a prvi komsija ima onog starog 25-ka dali mu je oznaka k-25 ili nesto slicno ne znam... ponekad u sali kazemo da su generacija. ~1955god.