Mf>ursus+zetor-imt

Odg: MF>URSUS+ZETOR-IMT

Branko je napisao(la):
Eto ti je Peter odgovorio.
Ne znam za te modele ZTS, ali stariji Zetori od 160ks, su imali menjač sa 3+1 brzinom...
Imaju i ovi noviji. Gledali smo takav kod Corica u Basaidu.

Možda je još nešto u pitanju.

To mu je najstariji traktor sa više od 100ks, pa novije čuva...

Bubu je napisao(la):
Ja ipak mislim da menjac nije presudan faktor u slucaju pomenutog traktora.
Sa ovim bih se i ja složio... puno je i do traktoriste..... Ali sigurno je da je 904-tkin menjač sa 4 stepena mnogo bolje usklađen, jer je kod trostepenog menjača izvađen baš taj stepen prenosa koji se često koristi...

Bubu je napisao(la):
Svaki kojeg sam vidio je dimio-neki manje neki vise sto znaci da mu bas i nije lako.
I svaki kojeg budes vidio ce dimiti tako.Takav mu je motor i to je normalno.Da mu zakacis dve brazde bice isto tako.Prodje gomila takvih pored mog salasa u sezoni,sa dve prazne zmajevke takodje isto dimi.A sto je u ovim belim uslovima orao sa 3 brazde posle ove mokre godine (i zbijene zemlje) ne treba da cudi nikoga. :cao:

pa da !!! cene kazu sve !na ceni zetora mozes kupiti dva imt-a !Valjda ne mislite da je to slucajno ?!(ja teram vec 12 godina i jednog i drugog !)

Spajki je napisao(la):
I svaki kojeg budes vidio ce dimiti tako.Takav mu je motor i to je normalno.Da mu zakacis dve brazde bice isto tako.Prodje gomila takvih pored mog salasa u sezoni,sa dve prazne zmajevke takodje isto dimi.A sto je u ovim belim uslovima orao sa 3 brazde posle ove mokre godine (i zbijene zemlje) ne treba da cudi nikoga. :cao:

Tako je. Upravu si. Jedan iz sela ima takvog. I pod većim gasom dok radi uvijek dimi. Dali orao, rotodrljao, išao u transport uvijek dimi.
Šteta kod tih traktora mali izbor brzina. Ali opet ima power ( neznam koji je naziv točan ), ali nije to to. Uvijek zafali raspored brzina.
Dobri su traktori, imaju snage, udobni su. I dijelovi su mu povoljni.

Malo sam citao ova prepucavanja oko imt i zetora i dacu vam jedan primer iz licnog iskustva.
Orem ja sa zetorom kryustalom 8011 i pored mene ore imt 577 sa prednjom vucom posle 1 sata oranja pocinje kisa da pada ja bez prednje vuce bez blokade nastavljam oranje imt 577 je morao odustati sa sva cetri tocka nije mogao mrdnuti iz mesta cim je malo nakisla zemlja i da obadvojica smo vukli iste leopardove dvobrazne plugove jel je kod nas takva zemlja teska za obradu da traktori od 65 do 80ks nemogu vuci vise brazadi tj traktor od 80ks moze tri brazde ali to nije to to je pacenje traktora toliko od mene pa vi sami procenite zetor ili imt....

mislim da je tu caka. imt je laksi. u svakom slucaju ni jednog ni drugog niti hvalim niti kudim. svi oni imaju mane i prednosti! :cao:

leopard84 je napisao(la):
Malo sam citao ova prepucavanja oko imt i zetora i dacu vam jedan primer iz licnog iskustva.
Orem ja sa zetorom kryustalom 8011 i pored mene ore imt 577 sa prednjom vucom posle 1 sata oranja pocinje kisa da pada ja bez prednje vuce bez blokade nastavljam oranje imt 577 je morao odustati sa sva cetri tocka nije mogao mrdnuti iz mesta cim je malo nakisla zemlja i da obadvojica smo vukli iste leopardove dvobrazne plugove jel je kod nas takva zemlja teska za obradu da traktori od 65 do 80ks nemogu vuci vise brazadi tj traktor od 80ks moze tri brazde ali to nije to to je pacenje traktora toliko od mene pa vi sami procenite zetor ili imt....
šta te to čudi,koji je se IMT pokazao kao orač naspram zetora,džaba mu DV i taj kao izvikani hidraulik..... :haha: :haha: :haha:

ja odustajem od 577 novi tip,kupujem kristala bez dv 70 i neko god

eeeeeeeeeee ugradicu i mom prednju vucu imam izvod samo da da bog srece i uskoro prednja vuca ce da ulepsa mog kristala ::namigivanje::

north pogledaj imt 577 sa i bez prednje vuce .lepsi je sa prednjom vucom ,bez prednje mu prednji tockovi premali

Nazad
Vrh