MONTOYA
Član
šta će ti to poredtakve mašine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li neko da prodaje nekog zetora od 120 ks do 160ks?
Znas li mozda cene?U Bač. Petrovcu ima 2kom na prodaju.
Nažalost ne.Znas li mozda cene?
Znam, kupio bih traktor za 15-20ha zemlje, a nemam vise od 4000 eura.Za te pare jedino sam video ova dva!Veoma malo znam o traktorima, ako neko ima ideju sta bih mogao da kupim ...Imam IMT 539 za lakse poslove.Nisu ravnopravni traktori pa ih je teško porediti.
Mislim da ti je 577 najbolje resenje,jaci je od oba pomenuta a nije skuplji.Znam, kupio bih traktor za 15-20ha zemlje, a nemem vise od 4000 eura.Za te pare jedino sam video ova dva!Veoma malo znam o traktorima, ako neko ima ideju sta bih mogao da kupim ...Imam IMT 539 za lakse poslove.
Ursus ima jedinu prednost ,ajnšlag .Ako će manje potrošiti manje će i uaditi.560 Jači .veće gume teži ,bolji rukavci ,hidraulik,da ne brojim dalje.Neko nešto voli ,ali recimo ja kad se setim da moraš upaliti kardan da bi digao priključak odmah dobijem osip. Meni se dešavalo sa frezom na okretanju mi se ugasi.Dignit nemogu ,a kardan nemogu upaliti jer su noževi u ilovači.Silazi ,skidaj kardan koji sam i onako jedva nabio i tako par puta. Ovde sam čup da postoji ursus koji diže i kad neradi kardan mada ga nisam video.Može ursus fino da tanjira sa 24 diska kad ga pustiš 3-om .ali u drugim operacijama a pogotovo u oranju 560 je puno jači maher.