Mesalica za beton pomoc

Nova je sve samo ne jeftina ,ako ce koristiti kod kuce ,tj ako nije zidar i slicno ja licno ne bih nikad kupovao novu mesalicu ....Tih malih mesalica polovnih ima u dobrom stanju za 150-200 eura.

Nova je sve samo ne jeftina ,ako ce koristiti kod kuce ,tj ako nije zidar i slicno ja licno ne bih nikad kupovao novu mesalicu ....Tih malih mesalica polovnih ima u dobrom stanju za 150-200 eura.
Koliko košta nova, da li si pogledao ?
140 litarska (baš, baš velika) je oko 200e.

Da ne otvaram novu Temu...
Nameravam da kupim mešalicu za beton, pa u potrazi, naletim da Lifam (i dalje) pravi nove, te da pitam, ima li neko i kakve su po pitanju kvaliteta ?
I, postoji li (jeftinija) alternativa, u vidu nekog drugog "brenda", a završavaće mi posao " oko kuće" ?

https://www.lifam-m.com/product/mesalica-za-beton-zapremine-150-litara/

mesalica11.jpg

Имаш, на купујем продајем од 25000дин па на више мешалице за бетон. Мислим да су сада све ту са квалитетом, ако нећеш радити по селу добра је верујем свака.

Stari lifam je aždaja, ove nove, pogotovo što se sklapaju žali bože, tako da gledati šti jeftiniju pa koliko izdrži, kad se raspadne baciti je i uzeti drugu

Koji može biti problem sa mešalicom, preskače kad je puna? Prazna normalno radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh