Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da je dosta preciznija jer su one fabričke rupe baš velike i koje seme je sitnije ono ispadne čim ga tanjir donese do rupe a koje je krupnije čeka da ga kljun izbaci a to je razlika za celu jednu rupu na tanjiru tako da može da izbaci po 2 istovremeno a posle pola metra praznina do duše bude ona precizna i bez tog budženja ali samo kad je dobro seme da bude okruglo zrno i ujednačene veličine a to sam dobio samo jednom kad sam sejao pionir 0725 to je bilo milina za videti kao sam ručno sejao zrno po zrno sa metromSuper, dal' ti je onda bila bar nesto preciznija? Kad si to napravio
ok. Puno ti hvala. Tako cu uraditi.Naravno da je dosta preciznija jer su one fabričke rupe baš velike i koje seme je sitnije ono ispadne čim ga tanjir donese do rupe a koje je krupnije čeka da ga kljun izbaci a to je razlika za celu jednu rupu na tanjiru tako da može da izbaci po 2 istovremeno a posle pola metra praznina do duše bude ona precizna i bez tog budženja ali samo kad je dobro seme da bude okruglo zrno i ujednačene veličine a to sam dobio samo jednom kad sam sejao pionir 0725 to je bilo milina za videti kao sam ručno sejao zrno po zrno sa metrom
Postovanje kolega. Mozes li mi slikati ceo ovaj tekst koji se na ovoj slici ne vidi? Interesuje da pogledam koristilo bi mi> Unapred hvala.
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока