KishRobert
Prijatelj Foruma
@georgije
jel danas prodat jedan ovamo u moj kraj ili je samo bio na servis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj drugar ore u Novom Milosevu na nekom od oko 200ks, mozda si njega video.KishRobert je napisao(la):@georgije
Orao je i jedan iz Perleza kod nas od 230ks sa 5 brazda,Peri Cigljaru iz Kumana.....case ih je napisao(la):Moj drugar ore u Novom Milosevu na nekom od oko 200ks, mozda si njega video.KishRobert je napisao(la):@georgije
KishRobert je napisao(la):@georgije
talianu je napisao(la):gregorije 83 ,ajde i meni ako ti nije teško pošalji cene na pp do 130 ks sa recimo nekom osnovnom opremom.![]()
Reci mi da li je prodat jedan traktor od 200 ks ili 210 ks u mosorin pre 10 dana kao da sam Nikolica iz mosorina video usput kolima da ga vozi on je od vas pre par godina uzeo od 150 ks.gregorije83 je napisao(la):KishRobert je napisao(la):@georgije
neznam koji je, ali ije ni jedan danas prodat, bar ne da ja znam...
talianu je napisao(la):Gregorije jel to cena sa PDV ili bez, cene koje si naveo u pređašnim postovima se odnose na konačne ili bez PDV-a.![]()
steva 1984 je napisao(la):Reci mi da li je prodat jedan traktor od 200 ks ili 210 ks u mosorin pre 10 dana kao da sam Nikolica iz mosorina video usput kolima da ga vozi on je od vas pre par godina uzeo od 150 ks.gregorije83 je napisao(la):KishRobert je napisao(la):@georgije
ne koliko ja znam, Gena ima mtx 150, mislim da nije to bio Gena
neznam koji je, ali ije ni jedan danas prodat, bar ne da ja znam...