Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali on netreba mijenjat rupe ako hoće fiksirat, samo izvadi osigurač i fiksira s ovom pravokutnom pločicom u doljnji položaj kad ju rotira za 90 stupnjeva. Al mi nije jasno kako sada stoji ovako gore?abro je napisao(la):U ovom polozaju kada radis sa plivajucim masinama, tj kopiraju teren ja licno koristim taj polozaj samo za setvospremac (4m), sve ostalo na prvoj, fiksnoj.
Za njega 3×12-14 ili 2×16...klosar1 je napisao(la):malo pomoci
prodajemi covjek masej ferguson 590 prico sam o njemu vec ali ima plug koji bi se moga dobiti povoljno samo me interesuje dali je veliki za njega plug je uvozni 3x14 prevrtac hidraulicni kod mene je zemlja malo teza za obradu prije je sam je orao sa rakovicom 65 i dvobraznim plugom i isllo je dobro sad za ovaj traktor dalije veliki taj plug obrtac
kiraj je napisao(la):Znaci 4 kj sa 55 lit. Za moje uslove jeste i ovo fenomenalno.
590 i još k tome NOV ?zzivica je napisao(la):jedan covek iz kumana je pre dve god kupio nov MF 590 i prosle nedelje mu crkne pumpa visokog pritiska.po meni to je nemoguce ili mozda ko zna sta su radili.