Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve vreme dok prijavljuje grešku ne dobija napon na špulnu el. ventila a prešpricao sam kontakt sprejom konektore na ventilu. Kolega zikabog zamenjen je novi prekidač iz orginala nije do prekidača .Kod mene se to desavalo jer nisam imao dobar kontakt na el venilu za dizanje
Послато са motorola one помоћу Тапатока
Najverovatnije viljuška ili pojedena ili pomjerena ili slično . Ništa skupo osim što treba poloviti traktor.Na mom renaultu je menjac B41-36-c kazu da je isti kao na maseju, e sad nemam predstavu da li je ista oznaka za masej, menjac je 5 brzina, mehanicki reverzer, elem izbacuje mi reverzer kad idem u rikverc, ima li neko ideju sta je otislo, jedan majstor koji je radio u austriji na zapadnim traktorima mi rece da je otisao iglicasti lezaj na osovini reversera u menjacu i da nije veliki kvar ali ima puno rastavljanja da bi se doslo do njega a njemu muka kad vidi kljuc . I ima li kod nas neko ko se razume u te menjace? Ili gde naci radionicki prirucnik za taj menjac?
To je i problem što kvar nije stalni, u oranju je 15 dana jednom se desilo a bilo je i ranije. Kada bi stao potpuno morao bi pronaći ,u svakom slučaju hvala na pomoći . Pozzz...moguce da je u pitanju djek na ventilu kod mene je on bio u pitanju, malo radi pa neradi dok nije zakljucao hidraulik.
Juče je komšija išao kod Dereka ( ).On misli da je nešto upalo medju zupčanike i zato su stradali.Viljuška od reversera nije originalna.Na 6180 ide viljuška sa jednakim krajevima ,ovde je bila sa asimetričnim.Nisam slikao ali u akumulatoru (ili šta li je već ) od reversera su ubacili aluminijumsku nitnu .Pa prvi treba da su na udaru sinhroni a ne zupcanici?????