nadalj#
Član
Mi smo na 3120 imali sekiracije sa hidraulikom, dizanje je nepredvidivo bagovalo..oće-neće i tako dok nismo došli do zaključka da ga maltretira jesenja magla. WD-40 resio problem špricanjem svih kontakata u dzeksnama koji imaju veze sa tom zonom.Ne radi mi u zadnje vrijeme "plivajući hod " pri oranju . MF 3645 , sa ehr dabome kao u svih . Sve ostalo radi oko elektronike hidraulike ali kad orem nikad ne "žmigaju "one 2 strelice , tj ne koriguje po visini . Ne vrijedi podešavati na onim potenciometrima . Ponekad proradi samo od sebe ali ne traje dugo . To je još od proljetos . Jesam jednom vadio onu ploču sa dugmićima i kompjuter na njoj da očistim ispod , isto sam pomjerao kačenje poluga na bliže rupe na polugama ali naznam dal je od tada . Isto sam primijetio da sada kad orem npr dubine se podešavaju na velikom točkiću oko 3-4-5 , a nekad je to bilo oko 7-8-9 , mada neznam dal i to ima veze . Jel neko imao sličan problem ? Znači sve otalo radi samo ne radi "plivanje " u oranju .
Takodje sam prvo rasklopio kontrolnu tablu al tamo je i posle 20godina kao iz fabrike
Sent from my SM-G360F using Tapatalk