mirko_markovic67
Član
- Učlanjen(a)
- 24 Maj 2009
- Poruka
- 335
све ово се користи из висше разлога: ни за један мотор није добар хладан старт темпратура у цилиндру 800 степени, блок и течност за хлађење -10; брзо постигне радну температуру + кабина топла; мотори са мањим степеном компресије иначе тешко пале,значи лакше палење без грејача/старт спреја. то са старт спрејом се зове старт пилот било је на једној серији локомотива које сам возио и није добро за мотор. ја сам мој стари трактор палио на-15 иц грејалицу 2сата под картер + топла вода +грејач пали из прве. кад сам га прошле зиме упалио са хладном водом на око -10 вода у хладњаку ми се аутоматски заледила ау блоку за 10 мин. прокувала. Мислим да је овај грејач добра ствар за сваког ко ради зими док ти преглдаш уље, ово, оно, сипаш нафту, отвориш капију, мотор и кабина топли. Нисам знао да овако нешто на струју постоји, имало је водено вебасто 24волт пума горионик нафта за 20 мин 70 литара антифриза и мотор топли.panonstib je napisao(la):Ovaj nacin zagrevanja motora pre startovanja primenjuje se u severnijim krajevima, a ima opcija i sa grejacem za gorivo koji se postavlja ispred filtera.Kod nekih traktora u standardnu opremu spada i sprej za hladan start sa kojim se upravlja iz kabine traktora (JD).