Ima i plavih masseya
Postavljao sam ranije. Imas sliku par post-ova iznad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i plavih masseya
Pitanje, kako to funkcionise, koji sistemi na prikolicama i sl. da li je moguca neka modifikacija na postojecim prikolicama i sl. ako ima odgovora bilo bi zanimljivo.Dabome , izlaz za hidraulične kočnice za prikolicu .
Ja ne govoim o novom kompresoru vec o polovnom ako neko ima ja sam kod mene nabavio od imt578kompresor i preradio, bocu sa kijavcem skinuo sa nekog dajca a presecajuci od belorusa ostalo creva i prelaze pravio mi drugar od mesinga a creva na selne nije me kostalo mnogo. Ok su hidraulicne kocnice ali ako imas prikolice za njih kod mene su sve sa vazdusnom instalacijom i si oko mene imaju takvu instalaciju i sada da ja izmisljam toplu vodu. mislim da mu je naj jednistanije neki kocioni cilindar ili cilindar kvacila da stavi na izvod za hidraulicne kocnice i da on poteze presecajuci ventil takvo resenje sam video na YTO traktorima.Ako na traktoru ima hidraulična kočnica za prikolicu , nebi trebalo biti lakše a ni jeftinije ugraditi i kompresor i instalaciju za kočenje .
Kada je podmazujes obavezno podigni prednji trap. To nigde ne pise ali samo tako ces je dobro podmazati.Stara odsluzila svoje...u manualu pise da je podmazivanje obavezno na 8 Rh...
Pravljena je,pre nas je neko ubacio verovatno fabricku,ali kuciste je bilo dobilo na jednu stranu,ako se secam 0.8mm,pa nije bilo moguce dobro naleganje caure.kuciste obradjeno,a caura uradjena na novu meru.Jusu originalne piksne ili pravljene ? To što si pomenuo za podmazivanje na 8rh mnogi neznaju ili kažu da nema potrebe pa se začude kad im ode 1-2 000e . Kako si primijetio luft ili si mjerio zazor na dizalici ? Ja sam imao prije taj remont i drug mi napravio plastične (??) piksne , u stvari od neke verzije teflona i evo već 3 godine funkcioniše.
Sta bi tek bilo da jedes triput na dan,i ovako si "dobar" ! Mislim da je u jeku radova jedanput dnevno sasvim ok,kada traktor ima posla ceo dan-uz mast za dugotrajno podmazivanje...Jbt,ja nejedem 3puta na dan,a ne da mažem čauru 3puta na dan