kombajner
Član
Danas moj MF poceo da radi sa dvoosovinskom prikolicom... Lepo se slazu u radu a lepo i izgledaju zajedno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se pokazao Masej 3655 kolega hoće da ga kupi (92 god našao ga u Šapcu), kakvi su tu menjači i dali ima puno elektronike.
Mislim da je taj. Jel znate nešto o tom traktoru.Dal taj traktor ne stoji na placu AutoItalie ?
Mislim da je taj. Jel znate nešto o tom traktoru.
Mislim da je zabranjeno ,sakatiti, drzavno vlasnistvo tj. tablicu, mi takodje imamo sl. problem pa istu drzimo sa strane u kabini. Inace i nas Masej je ovih dana imao da pokaze sta moze , slike ce biti drugom prilikom, na ime vukao je 3 prikolice klipa neto mase 16 tona. Naime rec je o Masej 3120 ,i iz njive blokada prednja vuca i napred.Ma znam gde je fabricki predvidjeno mesto za tablu, ja sam skinuo francusku, al ova nasa se nikako ne uklapa... Video sam da je neko sekao po sredini pa uklopio kao autotablicu, ne znam koliko je to pametno?
Po zakonu tablicu nebi smeli ni da busimo da se uvrnu sarafi jer bilo kakvo ostecenje(busenje,secenje,itd)se smatra nevazecom!Ma znam gde je fabricki predvidjeno mesto za tablu, ja sam skinuo francusku, al ova nasa se nikako ne uklapa... Video sam da je neko sekao po sredini pa uklopio kao autotablicu, ne znam koliko je to pametno?