Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zanima me koja je bila pocetna cena prosle godine 170 ili je bila i manja?
Ivane jesi li siguran da su bespovratna sredstva, ovde u kv-u ljudi koji potpisuju sa njima dobijaju sredstva za održavanje malina, a vrednost tj. cenu tih sredstava vraćaju u rodu? Bar kako sam ja čuo. . .Ovo jeste početna cena, danas mi je javljeno,ali na otvoren račun se uvek računa zadnja cena. Ja sa njima imam ugovor. Uveravaju me da ovo nije konačna cena i da će rasti cena proporcijalno. Oni su dosta korektni i konkretni po nekim mojim ranijim dogovaranjima sa njima. Ja sa njima imam ugovor o organskoj proizvodnji maline, i od njih dobijam bespovratna sredstva za održavanje malinjaka. Ugovorom sam u obavezi da im isporučim 80% ukupne proizvodnje. Nadam se da ćemo lepo sarađivati.
pocela u arilju sa 170 a konacna cena bila 215zanima me koja je bila pocetna cena prosle godine 170 ili je bila i manja?
Ivane jesi li siguran da su bespovratna sredstva, ovde u kv-u ljudi koji potpisuju sa njima dobijaju sredstva za održavanje malina, a vrednost tj. cenu tih sredstava vraćaju u rodu? Bar kako sam ja čuo. . .
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
da imam pouzdane izvore da ce krajnja cena biti 220-240 ali mi sad nesto to ne pije vodu. kod nas jos uvek nema cene ali mi hladnjicar reko da ce biti izmedju 150-160din a kasnije mozda ode gore. sve ispod 170 nije dobro :/Ti napisa da imas pouzdane izvore. 250 sabac,160 arilje.tako neka cena sa velikom razlikom.neko odredio 200 svuda. zna se ko ako si imao i prosle god.
Ja odavno ne verujem obećanjima I "pouzdanim" informacijama. Samo ono što piše na papiru kad predam. U odnosu na početak prošle godine sam u manjku 80000din. To je jedino sigurno trenutno.da imam pouzdane izvore da ce krajnja cena biti 220-240 ali mi sad nesto to ne pije vodu. kod nas jos uvek nema cene ali mi hladnjicar reko da ce biti izmedju 150-160din a kasnije mozda ode gore. sve ispod 170 nije dobro :/
Mica da moze uzeo bi dzabe malinu da se on pita za cenu nebi nam platio ni 50 din sreca pa se ne pita nistaU Arilju cena 150 din hladnjaca Novakovic Mica na semaforu za kes 160 din